Studentka kosmetologii - opinia

Poziom nauczania zerowy, tragedia z materiałem i z wyposażeniem, płaci się bardzo duże pieniądze za praktycznie brak sprzętu lub przeterminowane produkty. Z nauką też słabo, więcej nauki na przedmiotach takich jak etyka niż typowo kierunkowych. Podczas covida wrzucili cały kierunek do tak małej sali, że 20% ludzi miało miejsca siedzące, 30% ludzi siedziało na podłodze, a pozostałe 50% nie mieściło się do sali, dodam tylko, że był taki ścisk, że nie dało się oddychać, ale uczelnia twierdzi, że stosują się do "reżimu sanitarnego" ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani,
przykro nam z powodu wystawionej przez Panią opinii, tym bardziej, że nie daje nam Pani możliwości potwierdzenia czy jest Pani studentką kierunku kosmetologia w Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku ze względu na brak podpisania się pod wystawioną opinią.
Mimo to, postanowiliśmy odpowiedzieć na tę opinię i zapraszamy na spotkanie, aby poznać jej źródło. W celu umówienia spotkania prosimy o kontakt mailowy na adres: rektorat@wsz.pl

Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku to uczelnia, która od lat identyfikowana jest jako organizacja o silnej i stabilnej pozycji na mapie trójmiejskich oraz pomorskich Szkół Wyższych.
Studenci Wyższej Szkoły Zdrowia trenują swoje umiejętności w oparciu o wysoko zaawansowany technologicznie sprzęt oraz najlepszej jakości, profesjonalne kosmetyki. Bogate wyposażenie własnych pracowni specjalistycznych jest z pewnością powodem do dumy, a jednocześnie powodem, dla którego uczelnia corocznie wybierana jest przez liczne grono nowych studentów. Niezmiennie od wielu lat przewagę konkurencyjną uczelni stanowi wysoka jakość kształcenia, którą zapewnia m. in. kadra dydaktyczna Wyższej Szkoły Zdrowia w Gdańsku. Ze względu na praktyczny profil kształcenia wielu nauczycieli akademickich, wykładowców to uznani specjaliści i eksperci, w tym lekarze, praktycy, konsultanci z zakresu nauk o zdrowiu o znaczącym dorobku praktycznym posiadający liczne certyfikaty potwierdzające zdobycie kompetencji niezbędnych do prowadzenia zajęć dydaktycznych, w zdecydowanej większości z dziedziny nauk medycznych i nauk o zdrowiu.

Pozdrawiamy,
Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba musiało się wiele zmienić odkąd kończyłam studia, chociaż myślę że twoja wypowiedz to bzdura. Kosmetologie konczylam rok temu i nigdy nie moglyśmy narzekać na brak jakichs produktów! Jestem teraz na podyplomówce i serio nie wyobrażam sobie studiować na innej uczelni w 3 mieście. Co to reżimu sanitarnego to mamy zdalne i z tego co wiem z maila cała uczelnia ma, więc ktoś tu pisze kompletne bzdury. Poza mam koleżanki na innych uczelniach gdzie poza programem mało robiły a na wsz w ramach studiów zdobyłam dużo certyfikatów ze szkoleń, ktore czesto były nawet pomiędzy zajęciami... nie żebym się chwaliła ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0