Studentka

jestem studentka 2 roku pedagogiki na kierunku eeitp ogolem powiem tak za duzo jest przedmiotow zbednych takich jak filozofia historia wychowania a za malo godz na przedmioty wiodace ogolem mialam tylko 40 godz na 3 lata terapi pedagogicznej skandal ale tak jest niby zarzadzenie ministerstwa tak samo my placimy za praktyki 150zl a szkola sobie pobiera oplate 10 zl z tego dla siebie twierdzac ze to ministerstwo zarzadzilo.ogolem wystarczy w tej szkole placic przychodzic na egz cos umiec zaliczyc i wsio. Czasem jest obecnosc obowiazkowa to sie mowi grupie i ona Cie zapisuje a nikt tego nie sprawdza.Uczelnia jak to prywatna.w duzej mieze licza sie tylko pieniadze dla tej szkoly i kabionowanie jak tu podniesc czesne albo wyludzic kase.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Studentka

Wszyscy tylko pieniądze, ja jestem studentką filologi angielskiej i musze się uczyć i to że płace nic nie daję jęśli chodzi o zaliczenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

studentko miła - wszędzie trzeba się uczć; wszędzie wciskają zbędne przedmioty. cytat " Czasem jest obecnosc obowiazkowa to sie mowi grupie i ona Cie zapisuje a nikt tego nie sprawdza." jak się chodzi na wszystkie wylady to się ma więcej godzin i się umie lub się gada i
narzeka!

co to będzie za nauczyciel?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"kabionowanie" "mieze" Jeśli tak pisze przyszła nauczycielka to mam nadzieję, że moich dzieci uczyć nie będziesz... To jest chore, że produkuje się takich magistrów na prywatnych uczelniach a potem mamy szkołę, prawo i urzędy takie jakie mamy...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0