Polecam (1) Poziom dobry, duża elastyczność i przemiła obsługa studenta. Minus - zajęcia... Absolwentka Nie polecam PWSNS w GDYNI (3) To, co dzieję się w tej szkole przerasta ludzkie pojęcie. Uwalają studentów... Anna Strzeżcie się e-learningów. (1) Jeden z "wykładowców" wstawił mnóstwo skomplikowanych dokumentów po... espanola
Nie ma (1) Chyba dawno nie aktualizowaliscie bo cos takiego juz nie istnieje Natalia Grafika komputerowa. (3) Witam. Chciałabym sie zapytać, czy warto iść na w/w kierunek w PWSNS? Jaki... L. Nie polecam (1) skonczyłam wczesniej UG, też filologię, choć inną. muszę przyznać, ze poziom... DD Kulturoznawstwo- Design- projektowanie moda (5) Witam, Szukam osób, które od października tego roku zaczną studiowac kierunek... karola_00 SZKOŁA OK~! (1) GORĄCO POLECAM TĘ SZKOŁĘ SZCZEGÓLNĄ ATMOSFERE A PANIE TO PRAWDZIWY SKARB!!!... IZA Polecam (3) Lubię tę szkołę, a przede wszystkim zajęcia prowadzone przez kilku... Kasia słabo (1) Witam, jestem na 6 semestrze,tak więc zostały mi 2 miesiące do odpękania ,... kasia Studentka (4) jestem studentka 2 roku pedagogiki na kierunku eeitp ogolem powiem tak za... Studentka EMISJA GŁOSU - PRZYGOTOWANIE PEDAGOGICZNE (4) Uważam,że te zajęcia z panią M.S to porażka. Prowadząca zbyt dużo wymaga.... słuchacz To są moje kolejne studia (1) więc mam punkt odniesienia. PWSH nie jest może uczelnią tanią, ale jeśli... K. Polecam (1) Polecam ... wszystko ok, a na dodatek Panie z dziekanatu, to prawdziwy SKARB... Renka Nie dla wszystkich... (4) Studiowałam tam przez rok na filologii angielskiej-teraz jestem na ug i myślę... Anjie Pilne!! Filologia angielska! (4) Witam serdecznie. Zastanawiam się nad wyborem tej szkoły aby studiować... Malwina nie mam porównania z innymi prywatnymi uczelniami... (6) ...ale przy porównaniu z UG, ta uczelnia mnie bardzo zawiodła.zawiodłam się... ola mam pytanie !! (1) hej wszystkim !! a jak to jest ze sprawdzaniem prac licencjackich w PWSH w... net21 filologia (1) Witam, interesuje mnie filologia angielska na PWSH zaocznie. Pytanie... ehe. Podyplomówka - nauczanie początkowe (1) Te studia to jedna wielka porażka. Tylko nieliczne zajęcia były z sensem: Dr... Zaax