nie mam porównania z innymi prywatnymi uczelniami...
...ale przy porównaniu z UG, ta uczelnia mnie bardzo zawiodła.zawiodłam się na niektórych wykładowcach, którzy myślą chyba jedynie o zarobku, a nie o przekazywaniu wiedzy. sama nie jestem osobą, która uwielbia siedzieć przy nauce godzinami - jednak zdziwiło mnie, jak bardzo można tracić nawet tak małe ilości wyznaczonych godzin... zawiodło mnie też to, że tutaj, jako student, poczułam się jak ktoś gorszy, czy ktoś kto przeszkadza. szkoda, że dyrekcja nie prosi studentów o ocenę wykładowców i zajęć - to by pewnie poprawiło jakość usług...jeśli wykładowcy nie potrafią sami z siebie okazywać szacunku drugiemu człowiekowi. oczywiście są także plusy, były zajęcia ciekawe i ciekawie prowadzone.
żenujące jest także to, że w uczelni nie dba się o techniczne sprawy, takie jak miejsce w sali(wieczne ustawianie i przenoszenie krzeseł) czy standard toalet - może nie jest to główny cel placówki, ale antyreklama gotowa. jeśli ktoś liczy na papier - polecam, jeśli na zdobywanie wiedzy - niekoniecznie
żenujące jest także to, że w uczelni nie dba się o techniczne sprawy, takie jak miejsce w sali(wieczne ustawianie i przenoszenie krzeseł) czy standard toalet - może nie jest to główny cel placówki, ale antyreklama gotowa. jeśli ktoś liczy na papier - polecam, jeśli na zdobywanie wiedzy - niekoniecznie