Natalia - opinia (1) złożyłam dokumenty na edukację elementarną z językiem angielskim czy ktoś... Natalia rekrutacja (1) ktos wie od kiedy i do kiedy mozna składac dokumenty, na stronie nie ma... kasia poziom z filologi-odp (1) hmmm,ja tam jestem na fil.ang...iiii myśle że poziom może być wysoki lub... Runes Rose
ODRADZAM! (1) Zastanówcie sie zanim wybierzecie ta szkole. szkoda kasy wydawac. baby w... nalepka PWSH-moje doświadczenia (1) Zacznę od poziomu nauczania, moim zdaniem jest wysoki. Oczywiście, że w... studentka pwsjh Cofam swoją poprzednią wypowiedź (1) Jestem niezadowolona z administracji i traktowania studenta przez PWSH.... ella UCZELNIA NA WYSOKIM POZIOMIE (1) STUDIUJĘ NA II SEMESTRZE - PEDAGOGIKA. UCZELNIA PODCZAS OSTATNICH WAKACJI... GOSIA Jestem zadowolona (1) Studiowalam na uniwersytecie,gdzie panie w dziekanacie byly niemile,ceny... ella szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student :) (1) Podoba mi się:) pozdrowienia gr. A K opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen thyria - opinia (1) Ogólnie uczelnia jest spoko. Wladze uczelni otwarte na współpracę ze... thyria studiuję w PWSH.... (1) i jestem zadowolona. Jestem na filologii angielskiej i jak wszedzie można tu... Apple