XXX (1) Rewelacja, rewelacja, rewelacja. Polecam to studio każdemu. Zdecydowanie... XXX kolczyk z pepku (1) Pani ktora mi robila kolczyk wydawala mi sie bardziej przestraszona niz ja... Gita kolczyk w języku (1) mile zaskoczona wyszłam, niby taki duży pan i tyle tatułaży a bardzo ciepły i... Gita
moja opinia (1) Rewelacyjna obsluga i bardzo niskie ceny, polecam kazdemu. Rrofesjonalny... Robson POLECAM (1) Jako pierwszy klient Saveetat w tym roku moge jedynie napisac REWELACJA.... Skrzypol LEPIEJ niż w Paryżu! ;))) (1) faaaaantastyczna obsługa :) Miła, uprzejma i co najważniejsze profesjonalna.... Magda Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! (1) Przekłucie brwi i języka przez Pana Roberta ("Ciempiego") przebiegło bardzo... Blondyneczka dosłownie super (1) niedawno robiłam sobie kolczyk w brodzie, z czego jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Polecam!!!! (1) Dagmara robila mi tatuaz pomogla mi go wybrac i dopasowac ma pelne... Kasia jaroo - opinia (1) dzisiaj sie tam dziaralem.wyszlo super polecam to studio . wielkie dzienks za... jaroo POLECAM (1) Bylem polecam.Sto procent sterylnosci chlopaki doradzili mi.Poswiecili mi... Maciek Świetne studio naprawdę polecam... (1) Raz się wydziarałem gdzie indziej i to była wielka wtopa. Na szczęście... Danko_rzeznik Studio szczerze polecam (1) To jest mój drugi Tatuaż w tym Studiu, jestem w pełni zadowolony. Pełen... Goblin Smok (1) Gorąco POLECAM !!!! Korzystałem z usług Kuby i od dłuższego czasu jestem... Krzysztof Dudzik Ziomki (1) ja szukam studia tatuażu oceniając galerie na stronie, to jest podstawa!!!... dj kiloff Rewelacja (1) Byłem Polecam w 100% Najlepsze studio i Obsługa na pomorzu! Andrzejek Jarek i dagmara są po ślubie (1) i już 11 lat mają studio wsumie jarek doszedł puźniej:) a ile nagród zdobyli! anonimowy super (1) Studio naprawde najlepsze w trojmieście obsługa świetna a wybór kolczyków... Młodzik Sabina - opinia (1) To Kuba`ś Puchatek, dla którego tatuowanie jest jak miodek, czyli tym, co... Sabina polecam (1) polecam jak najbardziej!!!!!!!!!!! z*******e pomysły.... no i wyszedłem z... Versus