mlodyornos@wp.pl - ocena (1) Marcin Bajena to wirtuoz w tym co robi, człowiek naprawdę spoko cały rękaw mi... mlodyornos@wp.pl Weronika - ocena (1) Jak piercing to tylko u Oli Weronika Sylwia - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu w Wejherowie! Sylwia
Krzysiek - ocena (1) Spider bites zrobione w Hestus Piercing to był świetny wybór! Wszystko... Krzysiek Olek - ocena (1) Polecam voucher na piercing, to naprawdę udany prezent! Olek Damian Piotrowski - ocena (1) Usługa przebiegła pomyślnie, zamierzam wrócić po kolejne przekłucia! Damian Piotrowski Ania - ocena (1) Robiłam nostrila u Oli i mogę śmiało powiedzieć pełna profeska! Ania Marta - ocena (1) Perfekcyjny Nipple Piercing, dziękuję Marta Don Damiano - ocena (1) Przekłucie Ashley wykonane przez Olę to strzał w dziesiątkę! Precyzja na... Don Damiano Przemek - ocena (1) Polecam Bardzo pełen profesjonalizm miła atmosfera Przemek Karma Wraca - ocena (1) Powiem tak - jeśli zastanawiasz się nad wyborem dobrego studia piercingu lub... Karma Wraca Lena - ocena (1) Dziękuję za profesjonalne wykonanie przekłucia Ashley w mojej wardze. Poszło... Lena Alicka - ocena (1) Standard Nipple u Oli to pełen profesjonalizm! Precyzja jak laser, pewna ręka... Alicka Mariusz Ruszkowski - ocena (1) Moje Angel Fangs wykonane przez Olę to absolutne mistrzostwo! Laserowa... Mariusz Ruszkowski Piotr - ocena (1) Polecam usługę tatuowania u Hestus: pełna profeska, mega wprawa i wielkki... Piotr Maciej Domagała - ocena (1) Piercing Medusa zrobiony w ekspresowym tempie, a mimo to z ogromną... Maciej Domagała Karol - ocena (1) Zakupiłem voucher na urodziny dla mojego brata i to był strzał w dziesiątkę!... Karol aneta - ocena (1) Standard Tongue u Oli to strzał w dziesiątkę! Profesjonalne podejście,... aneta Kamil Bugdal - ocena (1) Przekłucie Bridge wyszło Oli idealnie równe za pierwszym razem, jak by miała... Kamil Bugdal Adam - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługę piercingu Helix u Oli! Profesjonalne podejście,... Adam