Gośka - ocena (1) Kolczyk wyszedł przepięknie, a wszystko przebiegło w przemiłej atmosferze Gośka Jarosław - ocena (1) Znowu to zrobili!!Przepiękna praca ,tatuaż istne dzieło sztuki,porządek i... Jarosław Krissy - ocena (1) Pierwszy tatuaż zrobiłam u Pani Anieli właśnie w tym studiu i była to... Krissy
Krissy - ocena (1) Pierwszy tatuaż zrobiłam u Pani Anieli właśnie w tym studiu i była to... Krissy Aniela - ocena (1) Niesamowicie profesjonalna robota. Aniela wykazała się dużą cierpliwością w... Aniela Mama Zuzi - ocena (1) Przekłucie ucha u córki przebiegło w przesympatycznej atmosferze i bardzo... Mama Zuzi Dominika - ocena (1) Kolczyk wyszedł cool! Dominika Kamila - ocena (1) Z całego serca polecam studio tatuażu Skarabeusz! Pełen profesjonalizm,... Kamila Jacek - ocena (1) Bezbłędnie, obłędnie, fantastycznie :-) Jacek Monika - ocena (1) Profesjonalna obsluga, doradztwo i wykonanie. Tatuaz wykonany perfekcyjnie.... Monika Wiesiu - ocena (1) Jestem klientem od 24 lat , najlepsze studio tatuazu w 3city jak nie w calej... Wiesiu Lucas Coral - ocena (1) Najlepsi w swoim fachu. Ogromnie doświadczeni w swoim fachu. Dagmaro i Jarku.... Lucas Coral Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm, super atmosfera, świetne projekty. Na razie 2 ale a... Piotr Mateusz Falk - ocena (1) Polecam bardzo to Studio. Zawsze wychodze zadowolony tatuatorka zadbała o mój... Mateusz Falk Weronika - ocena (1) Byłam, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona! Weronika albandi - ocena (1) Jest bardzo dobrze jestem zadowolony jest elegancko albandi Agnieszka Tecza - ocena (1) Pełen profesjonalizm w bardzo serdecznej, luźnej atmosferze. Wszystko... Agnieszka Tecza Malgorzata - ocena (1) Z całego serca polecam to studio tatuażu! Pełen profesjonalizm całego zespołu... Malgorzata Nadia - ocena (1) Wszystko super, super atmosfera piękna dziarka :)) Nadia Krzysiek - ocena (1) Dziękuję, przekłucie rewelacja! Krzysiek