Pani - ocena (1) Totalnie polecam Zajawa Tattoo! Pani Weronika - ocena (1) Piękne wykonanie dziarki. Polecam serdecznie Weronika Oliwia - ocena (1) Świetny salon tatuażu profesjonalna obsługa, miła atmosfera i bardzo... Oliwia
Michał - ocena (1) Polecam. Bardzo fajne studio tatuażu. Michał Staszek - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem tatuażu przez panią... Staszek Sławomir - ocena (1) Świetne miejsce i przede wszystkim świetni artyści. To jakie dzielo sztuki... Sławomir Valeria - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klientów, Valeria Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa i mega wykonanie. Marcin Katarzyna krolikowska-grabowska - ocena (1) Kolejny raz robilam tam tatuaże i muszę pochwalic profesjonalizm i wspaniałą... Katarzyna krolikowska-grabowska Oliwia - ocena (1) Mega atmosferka, starannie wykonana praca, wszystko jak być powinno Oliwia Megi - ocena (1) Najlepsze studio ever ! Zawsze pełen profesjonalizm i podejście do klienta na... Megi Piotr - ocena (1) Profesjonalnie , świetny cover , udało się zakryć wszystko szok !! Piotr Rudy - ocena (1) polecam studio XY Po ponad dwudziestu latach zastanawiania się nad tatuażem i... Rudy Oliwia Tersa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalna usługa, sterylność na najwyższym... Oliwia Tersa Sarna - ocena (1) Od prawie 20 lat jestem klientem/pacjentem TatStudio. O profesjonaliźmie nie... Sarna Monika - ocena (1) Studio tatuażu Inkwizycja to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Monika Maciek - ocena (1) Mega atmosferaa i mega zrobione tatoo Maciek Gdański - ocena (1) Atmosfera w Zajawie jest bezbłędna, czułem się tam naprawdę komfortowo. Gdański Kamila - ocena (1) W Skarabeuszu byłam drugi raz i robiłam 4 tatuaże,atmosfera jest... Kamila L - ocena (1) Stały klient od początku istnienia studia :) Ciągle wracam po kolejne piękne... L