Oliwia - ocena (1) polecam, fantastyczna atmosfera jak i wykonanie Oliwia Agata - ocena (1) Czysto ,bardzo fajny klimat w środku ,sterylnie,dziarka mi się podoba bardzo... Agata Ewelina - ocena (1) Świetne miejsce, z utrzymana higieną. Super dziarki, polecam z całego serca.... Ewelina
Adam - ocena (1) Wielki profesjonalizm szybki termin miła obsługa bardzo polecam Adam Milena - ocena (1) Ola wykonała moje przekłucie profesjonalnie i w miłej atmosferze, dzięki... Milena Aniela - ocena (1) Piękne dwa tygrysy szybko i bez bólu polecam panią Anielę Aniela Hania - ocena (1) Ola przekłuła mi Navel w sposób perfekcyjny - 100% zaufania, warto! Hania marcin - ocena (1) Bardzo dużo cierpliwości na etapie projektowania tatuażu, miał być idealny i... marcin Wiktor - ocena (1) Usługa wykonana została starannie i bezbłędnie! Wiktor Aleksandra - ocena (1) Beti jest profesjonalistką w swoim fachu ,widać, że piercing to jej pasja i... Aleksandra Wiktor ;))) - ocena (1) Świetne studio Agata która mnie tatuowała zrobiła to szybko i bardzo dobrze... Wiktor ;))) Karol - ocena (1) Baaardzo polecam, miła atmosfera i tatuaż zrobiony perfekcyjnie !! :)) Karol Agata - ocena (2) Tatuaż jest naprawdę imponujący! Artystka wykazała się ogromnym talentem i... Agata Maciek Markiewicz - ocena (2) mocne gowno serio Maciek Markiewicz Ala - ocena (2) Super! Mila atmosfera czysto i talerz z cuksami:) Ala Klaudia - ocena (2) Polecam każdemu! Każda dziara wykonana u Agaty z pełnym profesjonalizmem i... Klaudia AngelA - ocena (1) Słucha, tłumaczy, nie ocenia - idealna piercerka (*˘︶˘*) AngelA Paweł L - ocena (1) Umówiłem się na tatuaż w studiu przez ich Facebooka, podając wszystkie... Paweł L Ada - ocena (1) Polecam serdecznie, rewelacja ! Ogromny talent i zaangażowanie Agaty. Ada Agata - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna, wykonanie idealne jak zawsze. Atmosfera... Agata