Nadia - ocena (1) Wszystko super, super atmosfera piękna dziarka :)) Nadia Krzysiek - ocena (1) Dziękuję, przekłucie rewelacja! Krzysiek Sandra - ocena (1) Kompletna rewelacja, polecam! Sandra
Piotr - ocena (1) Zdecydowałem się na piercing Tragus i była to bardzo dobra decyzja. Cała... Piotr Agata - ocena (1) Super miejsce atmosfera i co najważniejsze super wykonana praca serdecznie... Agata Adrianna - ocena (1) Bardzo miła pani czysty lokal,dogodne terminy dogodne ceny super atmosfera Adrianna Zuza - ocena (1) Bardzo fajnie, plecam. Malwina super robi i bardzo delikatnie. Komfort w... Zuza Jakub - ocena (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolony z studia i nie mogę się doczekać żeby... Jakub Biggy - ocena (1) Bardzo dziękuję za możliwość pelnego procesu od planu do realizacji, tatuaż... Biggy Konrad Olszewski - ocena (1) Voucher na piercing okazał się bardzo trafionym prezentem dla mojej żony,... Konrad Olszewski Oliwia - ocena (1) polecam, fantastyczna atmosfera jak i wykonanie Oliwia Agata - ocena (1) Czysto ,bardzo fajny klimat w środku ,sterylnie,dziarka mi się podoba bardzo... Agata Ewelina - ocena (1) Świetne miejsce, z utrzymana higieną. Super dziarki, polecam z całego serca.... Ewelina Adam - ocena (1) Wielki profesjonalizm szybki termin miła obsługa bardzo polecam Adam Milena - ocena (1) Ola wykonała moje przekłucie profesjonalnie i w miłej atmosferze, dzięki... Milena Aniela - ocena (1) Piękne dwa tygrysy szybko i bez bólu polecam panią Anielę Aniela Hania - ocena (1) Ola przekłuła mi Navel w sposób perfekcyjny - 100% zaufania, warto! Hania marcin - ocena (1) Bardzo dużo cierpliwości na etapie projektowania tatuażu, miał być idealny i... marcin Wiktor - ocena (1) Usługa wykonana została starannie i bezbłędnie! Wiktor Aleksandra - ocena (1) Beti jest profesjonalistką w swoim fachu ,widać, że piercing to jej pasja i... Aleksandra