Andrzej - ocena (1) Jestem zachwycony tatuażami które robi Kamila. Podoba mi się podejście do... Andrzej Ewa - ocena (1) Polecam serdecznie! Ewa Mieczysław - ocena (1) Czysto, miło i profesjonalnie, polecam na całe 100. Mieczysław
Mikołaj - ocena (1) Pełen profesjonalizm, czysto, przyjemnie Mikołaj Michał - ocena (1) 100 % profesjonalizm, czysto i miło, a Siacha robi super robotę Michał Magda - ocena (1) To mój pierwszy tatuaż, coś, co chciałam zrobić tylko dla siebie od lat.... Magda Kasia - ocena (1) super obsługa w studio oraz fantastyczny artysta. Projekt tatuażu był... Kasia Godfather - ocena (1) Najlepszy... Nie liczy sie ilosc tylko jakosc. Kamila The Best. :) Godfather Tomsa - ocena (1) Kolejna wizyta, kolejny tatuaż i kolejne zadowolenie. Daj zamysł ogólny co... Tomsa Danny - ocena (1) Muszę przyznać, że Hestus Tattoo idealnie trafił w sedno. Od pierwszej... Danny Maja - ocena (1) Mój nowy piercing od Hestus to perfekcyjne uzupełnienie stylizacji! Obsługa... Maja Kokon - ocena (1) Zrobiłem mały tatuaż na nadgarstku i wszystko przebiegło super. Atmosfera... Kokon Domi5 - ocena (1) Zero stresu, szybka robota i pełne wyjaśnienie, jak dbać o nowe przekłucie Domi5 Oliv44 - ocena (1) Przekłucie brwi to teraz mój ulubiony element stylizacji! Oliv44 Borys - ocena (1) Efekt tatuażu przerósł moje oczekiwania ! Polecam gorąco Borys Agnieszka K3 - ocena (1) Proces przekłucia nosa opisano mi szczegółowo, co pozwoliło mi poczuć się... Agnieszka K3 Gregory2115 - ocena (1) Studio ma świetny vibe czujesz się, jakbyś był w miejscu stworzonym dla... Gregory2115 Renia - ocena (1) Wszystkie użyte narzędzia były sterylne, a przekłucie pępka wykonano z... Renia Mirek - ocena (1) Profesjonalne studio z długim doświadczeniem. Polecam Mirek Pati - ocena (1) Świetna obsługa, pełen profesjonalizm a przede wszystkim komfortowa... Pati