Sandra - ocena (1) Było bardzo przyjemnie, dziara cudowna Sandra Anita - ocena (1) 3 piękne działki wykonanie Aniela Anita anonimowy - ocena (1) mega miła obsługa super atmosfera, bardzo starannie wykonane dziarki anonimowy
Maja - ocena (1) Wszyscy są tam mega mili atmosfera jest bardzo komfortowa! Najlepsze studio Maja Miaisa - ocena (1) Super podobało mi sie Miaisa Kacper - ocena (1) Świetna atmosfera i jakość usługi na wysokim poziomie Kacper Dorotka - ocena (1) Piercing pierwsza klasa! Dorotka Igor - ocena (1) Chodzę od lat, najlepsze studio w Gdańsku, nie ważne czy kolorem czy... Igor Agata - ocena (1) Z czystym sumieniem Mogę jak i możemy w raz z Partnerką Solidnie polecić... Agata Myśli ferajna Agata - ocena (1) Cudowna atmosfera, pełna profeska, tatuaże dzieło sztuki i najlepsza ever... Myśli ferajna Agata Mirek - ocena (1) Pani Agata jest bardzo miłą osobą i ze swoją wiedzą i praktyką w tatuowaniu ,... Mirek Agata - ocena (1) Super podejście do klienta, praca pięknie wykonana Agata DiabolusNaturalus - ocena (1) Wszedłem zestresowany jak uczeń na maturę, wyszedłem jak dzieło sztuki i to w... DiabolusNaturalus Agata Bryl - ocena (1) Amazing tattoo, lovely experience! Definitely will recommend Agata Bryl Agata (Inkwizycja) - ocena (1) Profesjonalna tatuatorka z dużym doświadczeniem, wielkim talentem i równie... Agata (Inkwizycja) Malwina - ocena (1) Wykonany profesjonalnie tatuaż przez Panią Malwinę zachęca, by ponownie udać... Malwina Agata - ocena (1) Super atmosfera, czułam się bardzo komfortowo i swobodnie. Piękne i staranne... Agata Alice - ocena (1) Polecam serdecznie przemiła obsługa. Spełniają marzenia na skórze :D Alice Kasia - ocena (1) Mega studio, od razu poczułam dobrą energię do działania. Czułam się mega... Kasia Szpak - ocena (1) Tatuator bardzo empatyczny, profesjonalne podejście i dużo wiedzy, a efekt... Szpak