Michał - ocena (1) Miła atmosfera oraz wielki profesjonalizm ze strony pracowników Michał Dawid - ocena (1) Super studio! Dziarałem się juz wielokrotnie u Anieli i zawsze będę wracał.... Dawid Agata - ocena (1) Profesjonalne i fachowe podejście do klienta, pomoc również po w prawidłowym... Agata
Piotr - ocena (1) W pełni zadłużone 6 gwiazdek. O ile wysoka jakość usługi jest już praktycznie... Piotr Robson - ocena (1) Klasa sama w sobie. Zajebiste projekty, uczciwe ceny i osobowość Agaty, która... Robson Łukasz - ocena (1) Najlepsze studio w jakim byłem. Fachowa obsługa. Pani Agata wykonuje święte... Łukasz Paweł - ocena (1) Pełna profeska. Serdecznie polecam. Paweł Basia - ocena (1) Fachowa obsługa i pełne zaangażowanie, wszystko się odbywa w milej atmosferze... Basia Obłok - ocena (1) Wszechstronność, profesjonalizm, indywidualne podejście, atmosfera,... Obłok Ania - ocena (1) Bardzo polecam,najlepsze studio,miła atmosfera, kameralnie Ania Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam usługi piercingu u Oli! Kamil mlodyornos@wp.pl - ocena (1) Marcin Bajena to wirtuoz w tym co robi, człowiek naprawdę spoko cały rękaw mi... mlodyornos@wp.pl Weronika - ocena (1) Jak piercing to tylko u Oli Weronika Sylwia - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu w Wejherowie! Sylwia Krzysiek - ocena (1) Spider bites zrobione w Hestus Piercing to był świetny wybór! Wszystko... Krzysiek Olek - ocena (1) Polecam voucher na piercing, to naprawdę udany prezent! Olek Damian Piotrowski - ocena (1) Usługa przebiegła pomyślnie, zamierzam wrócić po kolejne przekłucia! Damian Piotrowski Ania - ocena (1) Robiłam nostrila u Oli i mogę śmiało powiedzieć pełna profeska! Ania Marta - ocena (1) Perfekcyjny Nipple Piercing, dziękuję Marta Don Damiano - ocena (1) Przekłucie Ashley wykonane przez Olę to strzał w dziesiątkę! Precyzja na... Don Damiano