Studia w WSAiB Gdynia

powiedzcie czy warto zacząć studia w WSAiB w Gdyni , jak tam jest , czy często zmieniają opłaty , jak z pracą po zakończeniu tej uczelni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Studia w WSAiB Gdynia

moja koleżanka, skończyła te szkołe, zaplaciła bardzo dużo, teraz pracuje w Starostwie jako nikt ważny, myślę że o wiel elepiej opłaca się skończyc sszkołę państwową, za darmo a może nawet lepiej nauczą
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trudno obiektywnie ocenić. Myślę, że jest jak z każdą szkołą - jeśli rzeczywiście chcesz się czegoś nauczyć, to się nauczysz - potrzeba po prostu wkładu własnego. Myślę, że kadra nauczycielska jest bardzo dobra. Faktem jest, że czesne za naukę w stosunku do tego jaką wiedzę rzeczywiście otrzymujesz, jest trochę wygórowane.
Co mnie osobiście razi, to po kilku semestrach dość mała liczba godzin przedmiotów. Wg mnie powinno być więcej przygotowania podstawowego i płynniejsze przejście do nauczania w specjalności.
Ale wszystko tak naprawdę zależy od nastawienia i wkładu własnego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoła jak szkoła jednak WSAiB jest lepsza jesli chodzi o kierunek ZiM od np takiej GWSH.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

a tam, wszytskie prywatne uczelnie są takie same. Tylko zbieraja kasę a naiwini dają się im wykorzystywać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w panstowych to myslisz, ze się nie płaci??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przemęczyłam sie tam miesiąc. Poziom niziutki. Ględzenie na wykładach, na cwiczeniach olewka. Słaba uczelnia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie, szkoda kasy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem bardzo zadowolona z tej uczelni, zawsze jest się doinformowanym, blisko centrum i skm. Spędziłam tej szkole 3 lata i ani razu nie miałam okienka czy odwołanych zajęć (oprócz katasrofy smoleńskiej) wszystkie informacje znajdują sie na wirtualnym dziekanacie. Panie w dziekanacie wszystko załatwią są super :))) Porównuję tą szkołę do GWSH gdzie jesteś śmieciem,..... itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jestem podobnego zdania, że jeśli ktoś się chce uczyć i czegoś nauczyć to nie ważne, czy uczy się na państwowej, czy na prywatnej uczelni i tak zdobędzie wiedzę. Dla mnie uczelnie prywatne, mają pewną przewagę nad państwowymi, a mianowicie lepszy dostęp do stypendiów, pomocy naukowych etc. Jeśli chodzi o tą uczelnię to myślę, że jest jedną z lepszych i na pewno warto na niej studiować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moim zdaniem najlepiej jest się samemu przekonać, jeśli ktoś chce tam studiować to nie pozostaje nic innego, jak tylko złożyć papiery :) takie najprostsze wyjścia są zawsze najlepsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3