Wojciech - ocena (1) Skorzystałem z zabiegu zabezpieczenia powłoką pięcioletnią mega dobrze... Wojciech Sebastian - ocena (1) Bardzo mila obsluga - dodatkowe uslugi za darmo z dobrego serca. Po prostu... Sebastian Gosia - ocena (1) Polecam,profesjonalna obsluga Gosia
Dawid - ocena (1) Bardzo dobra , dłuższa współpraca z Kamilem i wszystko dopracowane po każdy... Dawid Leszek - ocena (1) Auto po wizycie w warsztacie u Pana Kamila wygląda milion razy lepiej jak... Leszek Kamil - ocena (1) Profesjonalna firma dba o każdy detal polecam robią piekną robotę Kamil paniodpodziaranegopana - ocena (1) Zajebiste - profesjonalizm, dbałość o szczegóły, przemiła obsługa klienta. paniodpodziaranegopana Konrad - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa. Kamil zna się na rzeczy. Polecam :) Konrad Siara - ocena (1) Wspolpracuje ze studiem A26 juz od dluzszego czasu, realizacja zlecen zawsze... Siara E - ocena (1) Z usługą auto kosmetyki w Studio A26 miałam okazję zapoznać się po raz... E Michał - ocena (1) Moje wrażenia są super po wizycie, auto dostało drugie życie jestem bardzo... Michał Juzek - ocena (1) Bardzo polecam studio a26 Usługa i jakość na Juzek Krystian - ocena (1) Bardzo dobra usługa - super kontakt. Krystian Sylwester - ocena (1) Wiadomo że najlepsze studio w Gdańsku Sylwester Ewelina - ocena (1) Dbałość o detale, dokładność, pełen profesjonalizm i konkurencyjne ceny.... Ewelina Wiktoria - ocena (1) Polecam! Świetna i profesjonalnie wykonana praca Wiktoria Piotrek - ocena (1) Polecam - fachowość i profesjonalizm, do tego piękne studio dbałość o... Piotrek Marcin - ocena (1) Od lat korzystam z usług Kamila! Jest to najlepszy fachowiec i pasjonat w tej... Marcin