Wojtek - opinia (1) Celem masażu tantrycznego który Marta w pełni osiągnęła, była przyjemność,... Wojtek Super! (1) Ekstra miejsce, naprawdę polecam. Warto przyjść nawet jak ktoś jest... Madzia COŚ CUDOWNEGO! (1) Kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział! marcinsss7
Kobiety ! Spróbujcie ! (1) To co przezylam na masazu tantrycznym w Dewi jest nie do opisania. Jedno... Ania Cudownie. (1) Mogłabym śmiało powiedzieć że to był mój pierwszy raz :) i był cudowny.... Marta Wspaniały relax. (1) Wspaniały masaż, fantastyczny nastrój. Te półtorej godziny masażu było jednym... Marcin Relaks a zarazem duzo energii :) (1) Jestem stałą klientką Dewi i zawsze jestem pozytywnie zaskakiwana, bez... Aleksandra Odprężenie (1) Potrzebowałem odprężenia i znalazłem. Polecam osobom spiętym codzienną... Spięty Tantra clasic (1) W Dewi bylem już trzy razy I muszę przyznac, że za każdym razem jestem czymś... Dankal Klimatycznie (1) Świetne miejsce na relaks po pracy, szczególnie polecam masaż tantryczny, coś... Piotr Wspaniały relaks! (1) świetne, klimatyczne miejsce, do tego masaż tantra coś niesamowitego,... Łukasz polecam! (1) Dziękuję Pani Karolinie za rewelacjny masaż sportowy, takiego miejsca... Daniel Rewelacyjny masaż (1) Skorzystałem z usług Studio Dewi, konkretnie ze słynnego masażu tantra i... Igor Malik Nareszcie coś na co czekałem w Trójmieście. (1) Byłem na otwarciu i z pewnością wrócę tam jeszcze nie raz. Piękny wystrój,... Marcin Najlepszy masaż (1) Świetny odprężający masaż. Byłem w oddziale w Krakowie wiec nie miałem... Łukasz Milewski