Justyna. Fierka - opinia (2) Moją przygodę z studio Figura rozpoczęłam 2 miesiące temu gdy z pracy... Justyna. Fierka Agnieszka - opinia (2) To Studio to miejsce dla każdej kobiety. Chcesz zgubić kilka kilogramów?... Agnieszka justyna - opinia (1) Najlepsze miejsce do którego mogłam trafić. Wspaniałe panie o wielkim sercu.... justyna
Ewa D. - opinia (1) Najlepsze studio w Gdyni uwielbiam Ewa D. Danuta - opinia (1) Super miejsce na poprawienie swojej sylwetki, samopoczucia oraz zrelaksowanie... Danuta DARIA - opinia (1) Przemiłe Panie, profesjonalnie i komfortowo,wspaniałe miejsce dla kobiet... DARIA Marzena - opinia (2) Polecam z całego serca. Miejsce, w którym panuje przemiła atmosfera,... Marzena Agnieszka Sda - opinia (2) Swoją przygodę z SF Gdynia Północ zaczęłam 12.08.21 Pierw była... Agnieszka Sda Daria K - opinia (2) Uwielbiam to miejsce ! Cieszę się z każdego treningu i spalonych kalorii... Daria K Anna Maria - opinia (2) Przesympatyczne Panie, zawsze uśmiechnięte. Atmosfera - same kobiety, relaks.... Anna Maria Romana - opinia (2) Studio Figura Gdynia Północ to świetne miejsce na zgubienie zbędnych... Romana Sylwia - opinia (2) Polecam, świetna obsługa. Pierwsza wizyta bardzo profesjonalnie... Sylwia Cris Craft - opinia (2) My wife lost 15 kg up there, not to mention skin and cellulit is gone ! Fully... Cris Craft Anita Pustak - opinia (1) Studio bardzo czyste i schludne. Panie wiedzą co robią. Przestępność cenowa... Anita Pustak Alicja - opinia (2) Idealne miejsce dla kobiet ;) dawka ozytywnej energii i uśmiechu... Alicja Zadowolona Klientka - opinia (2) Panie bardzo profesjonalnie podchodzą do klientek. Poczułam się jak Królowa... Zadowolona Klientka Karolina S - opinia (2) Fantastyczne miejsce dla kobiet :) Każda znajdzie coś dla siebie ! Oferta... Karolina S Matylda - opinia (2) Ogólnie super.Zabiegi rewelacja,panie sympatyczne. Matylda Paulina - opinia (2) Jak dla mnie rewelacja. dziewczyny maja wiedze, potrafia wydobyc z kobiety... Paulina Maja Jaroszewicz - opinia (2) Obsługa 10 na 10 , super kosmetyki ,polecam! Maja Jaroszewicz