Kaśka - ocena (1) Jestem klientką Pani Joli od ponad 10 lat i jestem MEGA zadowolona :) Gorąco... Kaśka Niestety, przykre doświadczenie w cenie 360 zl (1) Witam, po raz drugi zdecydowałam się na Państwa salon. Zachęcona pierwsza... Anna Super fryzjer (1) Pani Jola to fryzjer 100% . Siada się na fotelu i wyczaruje piękną fryzurę.... Renata
:) (1) Wróciłam do pani ,pani Jolu, moje włosy są zadowolone i ja też . Bardzo mi... halina pełen profesjonalizm (1) Do Pani Joli trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Wiedza i doświadczenie... Ewa prostowanie włosów (3) Jeeejjjjuuu ale mam super proste włosy ,tyle lat się męczyłam z sianem na... Karina p.Jola - CUDOWNE RĘCE!!! (1) Jeszcze nigdy nie miałam tak pięknych włosów !!! Po dzisiejszej wizycie... Marianna Polecam p.Wiole i jej zgrana ekipe (2) Przyszlam do p.Wioli z polecenia i pierwszy raz ktos tak swietnie zajal sie... Renata depilacja (1) Pierwszy raz korzystałam w tym salonie z depilacji u pani Izy ,dawno nikt tak... Alicja Super koki (1) Czeszę się u p. Joli już wiele lat i jeśli na upięcie to nie ma lepszego... Ewelina nie polecam (1) ceny bardzo wysokie wygórowane w stosunku do innych salonów z okolicy obsługa... klientka POLECAM PANIĄ Wiolę (1) Polecam Panią Wiolettę zna się na rzeczy ma to coś w rekach , polecam każdemu... Kamila rzęsy super,,, (1) pierwszy raz mam rzęski ,super:)tak mi się podobają alicja Pani Wioleta jak najbardziej :-) (2) Do tego salonu przyjechałam z córką, która dzień wcześniej została fatalnie... Justyna Gosia - opinia (1) Polecam wszystkim klientkom i klientom usługi tego salonu.Od wielu lat... Gosia