Studio Fryzur Emilia

Fryzjerzy Paznokcie

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 35

Świetna fryzjerka (1) Polecam ten salon, bardzo fajnie pocieniowane włosy, do tego przesympatyczna... Magda Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Fryzjerka,która miała mi podciąc 2-3 cm włosów obcięła mi ponad 10!!!!że z... Karla Przedkładanie rad innych nad własny osąd mści się (1) O byciu profesjonalistą w danej dziedzinie świadczy nie tylko fakt, że... ex klientka
Od lat (1) Już od 8 lat strzygę się wyłącznie u pani Emilii. Wcześniej pracowała w innym... nikki Już chyba znalazłam... (1) Przez dziesięć lat farbowałam systematycznie włosy w innym salonie. Teraz... Magdalena Pani Paulinka jest super!! (1) Po raz pierwszy wybrałam się do salonu Emilia. Mam dość trudne grube włosy.... AGA Paznokcie ok (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon do zrobienia paznokcie.... Małgosia moja pierwsza wizyta (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie. Nie miałam pomysłu na moją... Monika K Do pani Emilii wybrałam się z polecenia koleżanki i dlatego, że w tym czasie nie było mojej sprawdzonej fryzjerki (2) Nie jestem jednak zadowolona. Pani Emilia, która parę razy wtrąciła, że ma... Magda POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) PANIĄ EMILE MOGĘ POLECIĆ Z RĘKĄ NA SERCU.JESTEM JEJ KLIENTKĄ JUŻ OD WIELU LAT... Dzióbek:> Leon Dejk - opinia (1) Przyszedłem do salonu przypadkiem, żeby skrócić włosy, a wyszedłem z zupełnie... Leon Dejk