Polecam (1) Miła profesjonalna obsługa :) Ania Pełen profesjonalizm to tylko jedna z zalet (1) Szybka realizacja, świetna obsługa, nic dodać nic ująć. Łukasz Polecam (1) Rzetelna firma, wysokiej klasy projekty. Polecam serdecznie. Przemek
Profesjonalizm (1) Firma w 100% profesjonalna prowadzona przez naprawdę solidny team ! Kamil Masło Serdecznie polecam ! (1) Polecam wszytskim. Kreatywny i w pełni profesjonalny zespół. Pan Łukasz ma... Ewa OK (1) Oklejałem szyby samochodu reklamą swojej firmy. Projekt i wykonanie OK,... Myszon Projekt wizytówek (1) Miałem okazję korzystać z usług osob tworzących Studio Grafiki - głównie... Michał Pod Wrażeniem (1) Zespół wykonał moje zlecenie lepiej niż się spodziewałem , ich kreatywność i... Michał REWELACJA (1) Nic dodać nic ująć, najwyższa jakość usług i szybkość wykonania! Grafik ma... Agnieszka Kwaśniewska Pozytywna (1) Jestem bardzo zadowolona z usług , potrzebowałam szybko wizytówek i dostałam... Sylwia Świetni ludzie (1) Ekipa pełna pomysłów , bardzo kreatywni i profesjonalnie podchodzący do... Piotr Polecam 100%!! (1) Bardzo polecam! Wszystko szybko sprawnie i najważniejsze bardzo profesjonalna... Norbi Super szybko , sprawnie i profesjonalnie (1) Bardzo sprawna realizacja zlecenia . Swietny kontakt . Super cena . Marek G. Bardzo dobre wykonanie. Świetny kontakt z klientem (1) Poprosiłem o stworzenie baneru na stronę jak i wizytówk I bardzo dobrze że... Adrian Klasa sama w sobie (1) Polecam Panów Łukasza i Rafała. Pełny profesjonalizm, super obsługa i szybki... Jan Mega potencjał (1) Szybko, efektownie A przede wszystkim kreatywnie. Polecam!! Michał Kołak Bardzo solidnie (1) Zleciłem wykonanie projektu wizytówek z wydrukiem, super cenę dostałem w... Kamil Reszka Polecam! (1) Mega profesjonalne podejście do klienta! Jestem bardzo zadowolona :) Natalia POLECAM! (1) Rzetelna obsługa, profesjonalne podejście oraz miła atmosfera. Polecam... Jakub