kiepski (2) klimat obskurny, nożyczki tępe, umiejętności Pani Agnieszki bardzo słabe Oliv Fajne miejsce (1) Salon Fryzjerski z kącikiem dla pociech z profesjonalna i miłą obsługą Polecam Krzysztof_K Salonik godny polecenia (1) Z usług Agnieszki korzystam już sporo czasu, za każdym razem zadowolona... Gosia
Dobra robota! (1) Bywam często w tym zakładzie fryzjerskim i naprawdę jestem zadowolony. Super... Bartek_007 Asia - opinia (1) Polecam. Jak do tej pory nie mam zadnych zastrzezen. Panie sa mile, doradza i... Asia Ola - opinia (1) Agnieszkę odwiedzam w miarę regularnie już ładnych parę lat. Bardzo podobają... Ola zadowolony klient - opinia (1) Witam. Korzystam z usług pani Ani od jakiegoś czasu i szczerze polecam ten... zadowolony klient Kultura usług fryzjerskich (1) Kultura, Staranność, Kreatywność, Nastrój z kącikiem dla dziecka Warto... metodyx REWELACJA!!!! (1) Do Pani Agnieszki trafiłam po przeczytaniu opinii na forum. I to był strzał w... Beata MIŁO I PROFESJONALNIE (1) Byłam u pani Agnieszki 3 razy (cięcie i koloryzacja). Za każdym razem wyszłam... zadowolona klientka Jestem zachwycona (1) Pani Agnieszka zasługuje na najwyższą ocenę. Ma swoją wizję, która w efekcie... Marta Ochom i achom nie ma końca. (1) Dziś wyszłam z "Fryzjerni" z nowym kolorem i nowym cięciem. Pani Agnieszka... anka2506 Rewelacja (1) Od 10 lat chodze do Agi i zawsze fryzura jest swietna, wygodna i pasujaca do... Marta Polecam gorąco (1) Wiele już lat korzystam z usług Agnieszki, a teraz dołączyła cała rodzina :)... Asia POLECAM! (1) Jestem stałą klientką od 4 lat. Wychodząc z salonu p. Agnieszki zawsze jestem... ola niezmiennie perfekcyjnie (1) Od 10 lat strzygę się u Agi i nigdy nie żałowałam, a najlepszym dowodem na... Ewa T. Suuuuper (1) Bardzo polecam P. Agnieszkę, co miesiąc do niej chodzę i zawsze się nie mogę... Julia polecam!!! (1) do p.Agnieszki trafiłam kierując się opiniami z tej strony i ani przez... Margo polecam ... (1) Zgadza się z moimi przedmówczyniami .. Zawsze wychodzę zadowolona, mimo... Asia Polecam! (1) Z usług Pani Agi skorzystałam po raz pierwszy i jedyne, czego mogę żałować to... Kasia.