POLECAM! (1) Jeśli chcesz zmienić fryzurę bo od lat wyglądasz tak samo to powinieneś się... OLKA. POLECAM!!! (1) Polecam bardzo gorąco!!! W końcu, po długich poszukiwaniach odnalazłam... Kasia Polecam! (1) Do agi chodzę od ok 9 lat i ciężko mi ją zmienić :). Bardzo polecam, chciałam... Julia
Upięcie ślubne - POLECAM! (1) Do p. Agnieszki trafiłam niedługo przed ślubem, szukając ciekawego upięcia.... Kamila REWELACJA !!! (1) Agnieszka jest po prostu rewelacyjna! Korzystam z Jej usług od ładnych paru... Kasia Serdecznie polecam :-) (1) Niedawno wróciłam od Pani Agnieszki, pogoda kiepska a fryzurka nadal się... Zadowolona bardzo klientka Kapitalna sprawa (1) Ja-nie wiedząca czego chce i bojąca się zmian na głowie. po wyjściu od... Anka POLECAM :)) (1) To pierwsza fryzjerka, która mi odpowiada pod każdym względem. Profesjonalna... asia.k rewelacja:) (1) Byłam tu pierwszy raz i jestem baaardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie... Julita Polecam! (1) U Pani Agnieszki mialam ukadala mi fryzure Slubna (i probna) – musze... Monika POLECAM (1) Za pierwszym razem trudno dotrzeć do salonu, ale teraz już wiem jak... M.P. POLECAM UŚMIECH NA TWARZY GWARANTOWANY (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę nie tylko super strzyże i dobiera kolory do... Ania gorąco polecam :)) (1) gorąco polecam :)) Sylwia Mari - opinia (1) Pani Agnieszka zrobiła mi śliczne pasemka. Jestem bardzo zadowolona z... Mari POLECAM (1) Serdecznie polecam i mamom i calej reszcie :> wszystko na szostke do tego... agaz Sprazwdź a sama się przekonasz!! SUPER!!!! (1) byłam dzisiaj w salonie u Pani Agnieszki i jak zwykle sie nie zawiodłam!!!... Madzia