zawiedziona (1) Trafiłam do Pani Marty z polecenia koleżanki.Do salonu szłam z wielką... Ania Fruzia - opinia (1) bardzo jestem zadowolona z mojej fryzury. włosy są miłe w dotyku i jest ich... Fruzia Zdecydowanie polecam!!! (1) Skuszona pozytywnymi komentarzami zdecydowałam się skorzystać z usług Pani... M.
Odnalezienie po latach (1) Panią Marte znalazłam po paru latach. Wcześniej chodzilam do Pani Kosedy,... Meegie Polecam! (1) Magnetic nie tylko w nazwie :-) Fachowa wiedza, umiejętności, dobre... Justyna 100 % zadowolenia (1) Kolorek włosków taki jaki właśnie chciałam, podcięcie idealne ! Była to... Agata Agata - opinia (1) Polecam ten salon. Kolor włosów po farbowaniu idealny. Miła i profesjonalna... Agata WITAM WSZYSTKICH (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WIZYTY U PANI MARTY. BYŁAM PIERWSZY RAZ I NA PEWNO... MAŁGORZATA Jak najbadrziej tak:) (1) Podoba mi się bardzo to jak teraz wyglądają moje włosy. Jestem w stu... Agnieszka Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo miła obsługa. Po raz pierwszy byłam klientą pani Marty , z pewnością... Kasia zdecydowanie Polecam, (1) świetna obsługa , pełen profesjonalizm . idelany kontakt z klientem ,... małgorzata POLECAM !! (1) Witam serdecznie! Jestem po mojej pierwszej wizycie w zakładzie fryzjerskim... Natalia P. polecam (1) hej. co tu duzo pisac. mieszkam niedaleko i odwiedzam to s tudio. jestem... pan Polecam (1) Z uslug pani Marty korzystam od lat i zawsze jestem usatysfacjonowana... Karolina Woronowicz