Polecam (1) Polecam wszystkim salon kosmetyczny Studio Marina. Super atmosfera i... A Fryzjerka (1) Po raz pierwszy wyszłam od fryzjera tak zadowolona. Przychodząc do Salonu... Anett REWELACYJNA FRYZJERKA (1) Pani Klaudia - kobieta z klasą, niesamowita osobowość. Nigdy wcześniej żaden... Paulina.H
Magiczne miejsce!! (1) O pani Klaudii z pełna odpowiedzialnością mozna mowic- STYLISTKA. Wpaniale... Iza Truchan Serdecznie polecam strzyżenie męskie (1) Witam. Z usług fryzjerki Klaudii korzystałem jeszcze za czasów poprzedniego... Tomasz Polecam (1) Bardzo polecam, profesjonalne strzyżenie i oczywiście super mycie głowy:) staly klient Rewelacyjnie ! (1) Studio Marina jest rewelacyjne, bardzo miła obsługa, która podchodzi do tego... Paulina PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Jestem stałą klientką salonu i nie zamienię go na żaden inny. Pełen... Patrycja Wysoki poziom (1) Jestem stala klientka salonu fryzjerskiego i kosmetycznego. Szczerze polecam.... Ewa Idealne pomysły (1) Jestem zachwycona Studiem Marina. Pełen profesjonalizm, bardzo miła... allycya Polecam !!! (1) Polecam salon kosmetyczny i fryzjerski, przemiła obsługa, mimo, ze salon jest... anka Super (1) Od dłuższego czasu szukałam "swojego" salonu fryzjerskiego i w koncu na taki... Magda 100 % najlepszy salon w jakim byłem ;) (1) profesjonalna obsługa ze strony Pani Klaudii , fachowe doradztwo .... Martin Polecam (1) Szczerze polecam keratynowe prostowanie włosów u fryzjerki Klaudii. Pełen... Dorota Gorąco Polecam!!! (1) Bardzo dobre miejsce również dla panów. Od pewnego czasu korzystam i... Mateusz P. Profesjonalistka! POLECAM (1) Korzystam regularnie z usług Salonu Studio Marina i jestem bardzo zadowolona... AGA Studio Marina (1) Rewelacja! Pełen profesjonalizm. Pani Klaudia ma talent, jestem bardzo... Angelina Wlosy SUPER!!!!!!!!!!!!! (1) Witam korzystam z uslug fryzjerskich ze studia Marina i jestem bardzo bardzo... Marta Stała klienka Ania - opinia (1) Serdecznie polecam Studio Marina, miejsce w którym poczujesz sie jak... Stała klienka Ania POLECAM (1) Gorąco polecam salon Marina. Super obsługa. Salon na pelnym poziomie. I... Kkkkkk