Nie polecam. (1) 100%-towy przerost formy nad treścią :) Kasia Nie polecam.. rozczarowanie okazało się coraz większe.. (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług w salonie marina. Były to odrosty i... Lela Miło na początku dla nowych klientów i czas ZAWSZE tylko dla znajomych... (2) Starania widoczne na początku, jednakże dla klientów odwiedzających to... iga
Anna - opinia (1) Nic dodać nic ująć! Nigdy nie wyglądałam tak bosko jak po wizycie u Pani... Anna Czarująca Klaudia (1) Odwiedziłam salon Studio Marina, ponieważ był bardzo polecany przez moich... Iunona Patrycja - opinia (1) Po 7 latach postanowilam zmienic fryzjera i trafiłam do Pani Klaudi :) jestem... Patrycja Rewelacja!!Poolecam ;) (1) Do tej przesympatycznej kobietki trafiłam z polecenia przyjaciółki. Moje... * Polecam Studio Marina! (2) Polecam Studio Marina, a w szczególności usługi fryzjerskie Klaudii. Ciężko... Dominika S. Polecam!!! (1) Do salonu trafiłam bazując na pozytywnych komentarzach na trojmiasto.pl i się... Asia POLECAM (1) Zawsze szukałam fryzjera, który potrafi pomoc mi dobrać fryzurę do mojego... Ania :) (1) Fryzjerka Klaudia zrobiła z moich włosów dokładnie to o czym marzyłam!... Asia BOMBA!! (1) Serdecznie polecam! Jeden z niewielu fryzjerów, który serio stworzył to czego... Michał fryzjer z pasją (1) Jestem stałą klientką pani Klaudii i nigdy się nie zawiodłam. Pierwszy... Ania ombre (1) Polecam wszystkim Paniom którym marzy się idealne ombre - ja juz takie mam :)... Justyna Paulina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, włosy wygladaja rewelacyjnie;) Miła... Paulina Angelika - opinia (1) Gdy trafilam do salonu marina bylam jasną blondynką,ktorej znudzil sie kolor... Angelika polecam (1) Nareszcie fryzjer do którego nie strach zawitać. P.Klaudia doskonale... POLECAM ! (1) Ponad rok temu płakałam za każdym razem,gdy spojrzałam w lustro. Moje włosy... Kamila Super salon (1) Bardzo polecam kijekslawek@wp.pl POLECAM! (1) Pani Klaudia zawsze uśmiechnięta i chętna do pracy. Potrafi doradzić jaka... Gosia