Rzesy 1 do 1 (1) Niema większej profesjonalistki kazda inna pseudo kosmetyczka stylistka rzes... Patrycja Bardzo dobrze zrobione rzęsy (1) Chodziłam kilka lat temu do Agnieszki na rzęsy i zawsze byłam zadowolona.... Karolina ocena (1) wszystko na CELUJACO jestem klientka od dobrych paru lat i bardzo sobie... Joanna
Super (1) Od kilku miesięcy chodzę do Pani Agnieszki na rzęsy i są rewelacyjne! dobrze... Osia super rzęsy (1) Nie poznałam takiej zdolnej osoby jaką jest Aga ,perfekcja w całej... Monika zawsze perfekcyjnie (1) przedłużam rzęsy u Agi od 2 lat i zawsze sa zrobione bardzo dokładnie. rzęsy... Izzy Poprostu ekstra!!!! (1) To była moja pierwsza wizyta, pierwsze w życiu przedłużanie/zagęszcznie rzęs... Asia W 100% POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z przedłużania rzęs u Agnieszki! Atmosfera ,... Karolina Najpiękniejsze rzęsy w Trójmieście! (1) Agnieszka jest mistrzem! Rzęsy wyglądają elegancko, długo się trzymają i jest... Kasia Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu przedłużania rzęs. Polecam ten zabieg w... Lena Baaardzo polecam (1) Efekt super, rzęsy długo się trzymają. Naprawdę warto, gorąco polecam:) abc Super!!! (1) Efekt powalający i mega zadowolenie , Na pewno skorzystam wielokrotnie !!!... Ania Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim Paniom przedłużanie i zagęszczanie rzęs u Pani Agnieszki.... Marta rzęsy (1) Uważam, że do tego trzeba mieć talent manualny i trzeba po prostu KOCHAĆ to... ags Iza - opinia (1) Zdecydowanie polecam Panią Agnieszkę. Piękne rzęsy i super się trzymają. Iza jestem pod wrażeniem (1) długo mnie korciło żeby przedłużyć i zagęścić rzęsy i w końcu się... Iwona