Studio Morena

Studio Morena powstaje przy ul. Rakoczego, w centralnym punkcie Moreny. Szybko dojechać można stąd zarówno do centrum Wrzeszcza, jak i do Śródmieścia Gdańska. Przyszli mieszkańcy niemal pod domem będą mieli przystanek tramwajowy i komunikację autobusową. Szybko można stąd dojść także na przystanek PKM. Rozbudowana dzielnica jaką jest Morena zapewnia dostęp do pełnej infrastruktury potrzebnej ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też właśnie odniosłam wrażenie, że jakoś dziwnie wygląda mi to na nagonkę z innej firmy:p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osoby z biura sprzedaży były na tyle pomocne, że ktoś z nich na pewno byłby za tym, żeby coś takiego powstało i chętnie brałyby w tym udział:) tylko ktoś by musiał się przejść i podpytał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że ciekawa nagonka ze strony konkurencji.. xd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślicie, że jest możliwość, żeby zrobić grupę na której byłby ktoś oficjalny z administracji? Jednak kontakt wszystkich lokatorów na fb jest najłatwiejszy a przydałby się ktoś ze strony dewelopera. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda, bo z polecenia zawsze najlepiej : )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, nie popadajmy w paranoje..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety nie pamiętam już, kilka miesięcy temu załatwiliśmy wszystko:/

Pamiętasz może imię i nazwisko, a najlepiej jakiś kontakt? : )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez przesady.. to jest budowa, a ostatnio jak przejeżdżałem na pewno nie było tak źle jak piszesz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozdrawiamy pana z biura sprzedaży u którego kupowaliśmy mieszkanie: ) Bardzo miła atmosfera, cała inwestycja przedstawiona i bardzo duża pomoc przy dopinaniu formalności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat sam kontakt z biurem i ludzmi tam pracującymi bardzo dobry. Mówią wprost co i jak i już od Ciebie zależy czy się zdecydujesz czy nie. Pozdrawiam

Ja złożyłem zainteresowanie kupnem przez ich stronę internetową i następnego dnia miałem telefon od przedstawiciela, że chętnie przedstawi szczegóły i mogę przyjechać do biura. Wszystko odbyło się ok. Przedstawił nam plan budynków, ceny, wady i zalety wszystko co potrzeba bez zbędnego gadania i owijania w bawełnę. Ogólnie bez problemowo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie wszystko kupią

Na razie bez zastrzeżeń zwłaszcza że teraz już zostały mieszkania o dużym metrażu albo w ciemni więc się starają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś może opisać swoje wrażenia z biurem sprzedaży tj. kontakt z handlowcami, podejście do sprawy itd.?

Pozyjom uwidiom. Mieszkańcy będą już mogli skorzystać z negatywnych doświadczeń jakie miały miejsce w bloku murapol. Moim zdaniem blok nie będzie brzydki. Taki poprostu duży blok i tyle. Szkoda mi tylko ludzi którzy kupili mieszkania w tej części która bezpośrednio patrzy w blok Murapolu. Widok słaby no i brak słońca. A pretensje to można mieć do władz miasta ze tak beztrosko pozwala budować co popadnie. Odnośnie przyszłego zyciavw tym bloku to się dopiero okaze, ile mieszkan będzie zamieszkałych ile na wynajem i ile na handel. Cena obecna jest dosyć wygórowane i zależy od zainteresowania kupujących, im będzie ich mniej tum cena będzie niższa. Poza tym zostały już tylko do zakupu mieszkania w łączniki między blokami a tam układy mieszkan sątakie jakieś dziwne, nic dziwnego ze jeszcze nikt ich nie kupił.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studio Morena Polnordu to morenowy wrzód.

To już na projekcie wygląda tragicznie co oznacza, że gotowe będzie jeszcze brzydsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na Central Parku nie jest 9 - 10 tyś tylko 7,7 do 8,4 k za mieszkania ok50m

A od Studio Morena ładniejsze i lepiej zlokalizowane są bloki Robyga co też odzwierciedla cena mimo, że cud to również nie jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Domyślam się ale:

wolałbym najgorsze mieszkania za 8,5 w Spektrum niż dać 7.7 za StudioM. Sama lokalizacja to przepaść a różnica w cenie patrząc na to co sie dostaje jest ogromna na korzyść Przymorza, również i architektonicznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Godne uwagi mieszkania w Spektrum są po 10tys za m2
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (55 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Kusocińskiego (19 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Młoda Morena Park (17 odpowiedzi)

Młoda Morena Park to kameralne osiedle domów, zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie lasu,...