Gosia - opinia (1) Profesjonalna i godna polecenia firma. Polecam szczególnie Panią Izę za jej... Gosia Arogancja i lekceważenie (1) oprócz kilku niedoróbek typu: - nieprzytwierdzona ścianka tylna w szafce z... Jaras Również polecam! (1) Serdecznie polecam realizację kuchni w Studio Net, na studio trafiłam z... Beata
Polecam!!! (4) Do STUDIA NET trafiłam zupełnie przypadkiem. Ściągnął mnie i zachęcił... Dagmara Serdecznie polecam :) (5) Korzystaliśmy z tej firmy w szerokim zakresie: meble kuchenne wraz ze... Alicja i Krzysiek Gorąco polecam! (1) Szafa w sypialni to już kolejna realizacja Studia Net w naszym domu.... Dominika i Rafał Bardzo polecam firmę Studio Net (1) Zdecydowanie polecam fimę Studio Net, gdyż są dokładni w tym co robią. Jakość... K.P. Pani IZA ???? (3) Nie wiem o co chodzi tym wszystkim osobom, które tak strasznie miło... Rox Wszystko super (3) Jestem bardzo zadowolona z kuchni i współpracy z tą firmą. Kupiliśmy kuchnię... K.S. Ani jededen tam pracujący "projektant" nie ma kierunkowego wykszatłcenia! (1) Moi drodzy, Moim zdaniem PROJEKTANT to osoba, która ma wykształcenie... Marzena K. KUCHNIA JEST SUPER ! (2) Długo szukaliśmy z mężem firmę ,która zaprojektuje i wykona nam meble... Ola i Tomek z Gdyni POLECAM !! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Studio Net oraz projektantkę Panią Izę... wojenka POLECAM !!! (1) Z mężem szukaliśmy firmy, która by nam wykonała meble kuchenne. Po nieudanej... Dorota i Rafał Zadowolona - opinia (1) Szukaliśmy z mężem kuchni, którą sobie wymarzyliśmy juz dawno. Wiedzieliśmy... Zadowolona Godni polecenia (2) Zanim trafiłem do Studio Net odwiedziłem naprawdę wiele punktów w całym... Pałasz Aleksander