Studio Podróży

Biura podróży

Pogórze, Stefana Czarnieckiego 14D/14

Swietna obsługa (1) Z biura korzystamy regularnie z mężem i trójką dzieci. Sposób prezentowania... Anita Biuro godne polecenia (1) Od kilku lat korzystam ( wraz z dużą grupa przyjaciół -12 osób) z... Grażyna Terramolinos i Majorka (1) W 2012 bylismy ze Studiem Podróży w Costa del Sol - Terramolinos, było super,... Cezary Lipert
Takie Studia Podróży muszą wiecznie trwać (1) Tylko dzięki ich podpowiedzi i ofercie mieliśmy cudowne wycieczki na Teneryfę... borysz1 godne polecenia (1) Bardzo profesionalna obsługa, super ceny i promocje, polecam akvi zadowolona (1) Wrociłam niedawno z Grecji. Trochę się baliśmy, że coś może nie wypalić w... Cindy Polecam ! (1) Super obsługa przede wszystkim .. 2 razy byłem już na wakacjach za... Karolingio gorąco polecam! (1) Biuro podróży pierwsza klasa! Bardzo pomocne i miłe panie, bardzo przejżysta... Dominika DUŻY POZYTYW (1) Po powrocie chcielibyśmy podzielić się opinią z wyjazdu do włoch. wycieczka... Dorota jestem zadowolona (1) wybrałam się z tego biura na wycieczkę. teraz po powrocie mogę ich bardzo... magdalena Studio Podróży (1) Z oferty Studia Podróźy Małgorzaty Nowak miałem przyjemność skorzystać aż... Marek Wołczyński dobre biuro (1) polecam, szybko, sprawnie, miło magdalena Wspaniałe wczasy dla Seniorów (1) W kwietniu wyjechaliśmy z mężem na wczasy do Andaluzji w ramach Senior Travel... Krysia i Henryk wyjazd egzotyczny i wyjazd na narty (1) w marcu skorzystałam z dwukrotnie z usług Studia Podróży. Jestem bardzo... Jadwiga M. REWELACJA (1) Biuro prowadzone przez Panią Małgosię śmiało polecam osobom przede wszystkim... Małgosia Super obsługa! (1) W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze... Ślub Doskonały Rewelacyjna obsługa (1) Pani prowadząca to biuro jest rewelacyjna. Miła, uprzejma. Z ogromną... Marta i znajomi wszystko ok (1) wszystko ok, polecam mirosław ciekawa oferta, dobra obsługa (1) wycieczkę kupowałam w sierpniu, pani mi szybko doradziła fajną ofertę, jestem... magda Bardzo dobry dobór oferty (1) Pani z tego biura bardzo szybko znalazła nam wycieczkę last minute, w bardzo... Adam