Studio Rekreacyjne B52

Siłownie i fitness kluby

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105

Misiek - opinia (2) SPRZĘTU DUŻO I CO Z TEGO PRZERAŻA MNIE SYF JAKI TAM PANUJE SMRÓD W SZATNIACH... Misiek Super! (1) Siłownia bardzo domowa,nie ma tzw lanserki.To nie siłownia z typu przychodzę... XXX fajnie... lubię tu wracać (1) Nie wiem dlaczego wystawiacie taką przykrą opinię. Żałuję że nie ma tu usług... Magda
Czy nadaje sie dla Kobiet? (2) Chciałabym się dowiedzieć czy można w tej silowni po prostu po ćwiczyć, nie... Niezdecydowana Polecam !!! (1) Super klimat, można fajnie poćwiczyć za dobrą cenę. Lolo Jak najbardziej (1) polecam. tanio, miła atmosfera, fajny wystrój, wystarczający sprzęt. GERWAZY polecam (1) dobry sprzet, kultura, obsluga ok rico Generalnie polecam, ale jeszcze wiele trzeba tam zmienić... (1) ... aby było można powiedzieć że jest dobrze. Obsługa klienta kuleje, klient... Rafał polecam (1) Panuje rodzinna atmosfera, na szczęście nie ma lanserki, fajni ludzie, moim... R Polecam (1) Teraz karnet kosztuje 75zl/10wejsc 90zl/ mc przynajmniej tak bylo przed... cIN Polecam ! (1) Na siłownie chodziłem 2 lata i po przerwie znów się wybieram. dużo sprzętu,... WK Ceny... (1) Jakieś półtora roku temu chodziłem... 65zł - 10 wejść /mc 80zł kiedy i ile... Jaca CENY ? (1) Czy ktos wie gdzie dokładnie miesci sie ta siłownia i jakie sa ceny ?? Mam... Asia kkk - opinia (1) Rewelacyjna siłownia duzo sprzętu, otwarta cały dzien i towarzystwo ok... kkk polecam! (1) duzo sprzetu, spoko ludzie, klimatyzacja dziala :D i fajna Pani za barem :D fabio