Studio Tania w Nowym Porcie (2) Nie jestem już klientką studia Tania. Odstraszył mnie pies właścicielki,... niezadowolona polecam (2) Jestem klientką tego salonu od 15 lat. Zawsze zadowolona. Mimo, że... joanna studio relaks tania (10) pełen profesjonalizm,zawsze kiedy jestem otacza mnie mila obsluga,ceny... klientka
Polecam!!! (2) Pani o pseudo "ja" i pani"ola z portu" to chyba nie byly w salonie od kilku... Aleksandra STUDIO RELAKS TANIA-SUPER SPRAWA:))) (1) Hmm...,STUDIO RELAKS TANIA: 1) profesjonalna kosmetyczka... 2) profesjonalne... bianka2 POLECAM (2) Salon z prawdziwego zdarzenia, oprócz ładnego i przyjemnego wystroju ,... IZA Bardzo Polecam !! (3) Studio Tania może pochwalić się nie tylko profesjonalną obsługą, ale również... Klaudia Polecam, na pewno tam wrócę. (1) Gabinet kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia a zarazem klimat taki, że... zośka Rewelacja;) (1) Chodzę tam od lat i jestem w pełni zadowolona zarówno z usług fryzjerskich u... Kala Dziewczyny, laski, babki i babeczki- (3) -takich zabiegów jak u Tani, w profesjonalnie prowadzonym i przytulnie... W.M. A ja sie cieszę... (1) ...że tu trafiłam. oczywiście z polecenia, bo "poczta pantoflowa" to... Laurencja profesjonalnie i serdecznie (1) super zespół ludzi.... profesjonalnie... serdecznie...głowy otwarte na... mONika super (2) W większości takich zakładów czuję się nieciekawie... Tutaj urzekła mnie... aneta 100%satysfakcji:) (1) Polecam wszystkim to studio nie tylko ze względu na profesjonalną i rzetelną... Paula Super studio (1) Kobietki tam pracujace sa rewalacyjne ,ich szefowa to robna kobieta.Uratowaly... Kaska w skali szkolnej - dostateczny z plusem (1) w skali szkolnej - dostateczny z plusem G. w nowym porcie nie ma sobie rownyh (1) polecam michal