MEGA FAJNE RZĘSY (2) Polecam SUN na Zaspie super dobrane rzęsy do oczu i profesjonalnie... klientka Polecam (1) Pani Sylwia jest bardzo miłą, kompetentną osobą. Z pełnym zaangażowaniem... Anna Polecam !! (1) Profesjonalnie , szybko i miło . Byłam pierwszy raz ale planuję już kolejną... Kasia
SUPER PEDICURE (2) GORĘCO POLECAM JEŚLI CHCECIE MIEĆ PIĘKNE STOPY NA LATO SUN - Studio Urody... KLIENTKA Pedicure, wrastające paznokcie (1) Trafiłam do Pani Sylwii poszukując pomocy przy wrastającym paznokciu,... Krychna Problem wrastającego paznokcia (1) Do Pani Sylwi trafiłam po przeszukaniu forum - potrzebowałam dla starszej... Ika Szczerze polecam:) (1) Wybrałam się do Studia ze szczególnie ciężkim i bolesnym przypadkiem... Ola :) (1) Polecam, paznokcie żelowe wykonane przez p. Sylwię są naprawdę piękne. Nie... Katarzyna Sawicka-Stankieiwcz BOSKOOOO (1) Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do... IZA Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! (1) Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać... Monika Marta - opinia (1) Jakosc usług na najwyzszym poziomie,Bardzo miła obsługa i Pełen... Marta POLECAM!!!!! (1) Ludziska polecam usługi Pani Sylwi!!!!!!!!!!!!Kobitka bardzo fajna mozna sie... Kamisia SUPER!!! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG PANI SYLWI. POLECAM WSZYSTKIM! Aneta Polecam (1) Polecam usługi "Studia S" profesjonalnie, dokładnie a co najwazniejsze bardzo... Ania