Studio S

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Szczęśliwa 3

Januez - ocena (1) Usługa straszna koszt 65 zł za parodie strzyżenia i mycie. 09.11.9Poprawa... Januez Renata - opinia (1) Polecam Panią Agatę i usługi salonu - profesjonalnie, z pasją i uśmiechem na... Renata O312 - opinia (1) Ponownie odwiedziłam Salon (pKaterinka)Moje włosy są przepiękne Polecam... O312
Dominika - opinia (1) Polecam wszystko p. Agatę . Jest naprawdę profesjonalistą. Farbę kładzie... Dominika Dobre miejsce:) (1) Jeżeli chcesz mieć młodą fryzurę, zadbane włosy, zrelaksować się, uzyskać... mm Pani Agata! Zdecydowanie polecam ! (1) Trafiłam na fotel do Pani Agaty z poprawka po nieudanym sombre w innym... Monika Pełen profesjonalizm !!! (1) Przeszłam już przez ręce 3 fryzjerek i za każdym razem jestem zadowolona !... Ala Katastrofa (1) Po prostu unikajcie. Włosy miały być skrócone, zostały zmasakrowane Ja Zadowolona (1) Parę razy korzystałam z usług i za każdym razem mam poprawiony humor.... Anna Marlena-polecam (1) Pierwszy raz otrzymałam wiele cennych informacji z zakresu pielęgnacji moich... Zadowolona Polecam p. Kasię!!! (1) Fryzjerka z prawdziwego zdarzenia! Świetnie mi doradziła. Kolor i cięcie -... Marta Polecam Panią Marlene. (1) Jestem oczarowana praca i umiejętnościami Pani Marleny. Ciepła sympatyczna... Joanna Polecam p.Kasie (1) Byłam ostatnio w salonie i trafiłam na p.Kasię. Niesamowita... Werka TRAGEDIA!!!!!!! (1) Poszlam wycieniowac wlosy siegajace mi prawie do pasa. Nic szczegolnego,... M.B Nie polecam!!! (1) Cena nie adekwatna do tego co mialam na glowie ,caly czas mialam szarpane... Ania Najlepsza fryzjerka!!! (1) Jestem zachwycona umiejętnosciami Pani Oli jest rewelacyjna, od dawna nie... Wierna klientka Polecam Panią Olę. (1) W salonie pracuje także Pani Ola.Jest bardzo profesjonalną fryzjerką.Słucha... Jagoda Polecam! Pani Agata! (1) Szczerze polecam Panią Agatę! Zna się na swojej pracy a przy tym jest miła i... Ewka Obsługa - beznadziejna (1) Ceny z kosmosu --- zamiast pasemek jasnych ,wyszły rude włosy, i to nie... delicja Agata jest najlepsza (1) Zgadzam się z poprzednią opinią iż Agata jest fryzjerka "na lata". Lubi swoją... Agata