Zastanawiajace (8) Zastanawia mnie jeden fakt.Dlaczego zdecydowana wiekszosc ludzi... obserwator SUPER SZKOLA TAŃCA (1) Studio M&M to w pełni profesjonalna szkoła tańca- kompetentna kadra, miła... uczestniczka Super Szkoła Tańca (1) Do M&M chodze od lutego i od samego początku szkoła zrobiła na mnie ogrobne... eskimos
uwielbiasz tańczyć i się tym bawić - wybierz studio mm (1) Wszystkim, którzy lubią bawić się tańcem i myśleli kiedykolwiek o latino solo... Gunionka Pierwszy taniec weselny (1) Chodziliśmy na indywidualne lekcje, na których przygotowywaliśmy swój... Damian Pierwsza taka fajna szkoła na Zaspie (1) Szukałam czegoś dla siebie i swojego dziecka od dłuższego czasu.... Kolezanka... Magda NIE POLECAM (4) Te dobre opinie to niech sobie w buty włożą - sami sobie pewnie piszą bo nie... Eggen Aerobic (2) Byłam kilka razy na aerobicu, ale zrezygnowałam. Nie jestem pokraką, uprawiam... PP Aerobik (1) Polecam wszystkim ktorzy poza cwiczeniami lubia potanczyc :) Swietne... Ania bardzo fajna szkoła (1) Miła obsługa, profesjonalni nauczyciele, profesjonalne sale i szatnie! Sporo... Iwi A ja polecam (1) Chodzę na zajęcia do studia od ponad dwóch miesięcy i jest rewelacyjnie.... Agata znakomite warunki, sympatyczna atmosfera, skuteczna nauka.... (1) Jestem bardzo zadowolona mogąc uczestniczyć w zajęciach dla.... "tancerzy w... senior-ita Żenada (1) Skusiły nas dobre opinie na trojmiasto o tej szkole - ale chyba sam... niezadowolony warunki śwetne, reszta gorsza (1) rzeczywiście warynki są chyba naj;epsze w trójmieście, niestety ani nowych... senior Wszystko najlepszej jakości. (1) Pełen profesjonalizm, obiekt na europejskim poziomie, przestronne,gustowne,... Ewa