Tylko tutaj! (1) Jestem stałą klientką już przeszło 5 lat. Nie wyobrażam sobie, aby zmienić... Monika nie wyobrazam sobie innej fryzjerki zajmujacej sie moimi wlosami (1) To co powoduje, ze chodze do U7 juz od 3 lat to niezmiennie mila,... Joanna super (1) Profesjonalna obsługa, dziewczyny są szybkie, miłe i ze wszystkich usług... Kasia K.
świetna obsługa (1) Szybko i profesjonalnie zrobiono mi manicure.dziewczyny w salonie... edyta bardzo źle (1) powiem krótko - moja opinia o tym miejscu jak w temacie. pierwszy raz... niezadowolona Elżbieta Jerkku - opinia (1) Super miejsce, bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa, POLECAM !!!... Elżbieta Jerkku Zdecydowanie nie polecam!!!!!! (2) Radzę omijać ten "salon" szerokim łukiem. No chyba, że ktoś lubi jak jest... mia Zdecydowanie polecam wszystkim panom (1) Do Pani Alicji trafiłem z polecenia i jestem zawsze bardzo zdowolony ze... Bartłomiej rewelacja.polecam fryzjera (1) w końcu znalazłam świetny salon.fryzjerka przede wszystkim wysłuchała jaką... nika Bardzo dobry salon! (1) Polecam gorąco, profesjonalna obsługa, przystępne ceny! Wspaniała Pani... Stała klientka REWELACJA!!!!! (1) Na prawde polecam P.Ale fryzjerke za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z... karina dziękuję wam (1) że zamieściłyście swe opinie i mogłam pod ich wpływem trafić do tego salonu.... weronika REWELACJA!!! (1) Chodzę do Dominiki od ponad roku,nikt nigdzie nie robił mi tak... Paulina polecam (1) Ja również polecam Panią Dominikę. Paznokcie są super, bardzo wytrzymałe i... Ania paznokcie (1) polecam panią Dominikę... mam świetnie dopełnione paznokcie (metoda żelowa),... Kasia rewela!!!!! (1) ja mam najcudoniejsze akryle na swiecie polecam pania Iwonke :)))) kara dopełnianie paznokci (1) Nie polecam.chyba, ze ktoś chce wywalic pieniądze i poirytowac sie.... niezadowolona trwała prostująca (1) Usługa kosztowała 140 zł, w ogóle nie została dopełniona. Po nałozeniu... niezadowolona klientka Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, super klimat i świetna obsługa. Profesjonalnie ścięto... Aneta Naprawdę warto! (1) Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego... Agnieszka Nitka