manicure hybrydowy i regulacja brwi (1) Bardzo niestarannie wykonanie manicure hybrydowy, lakier wylał się na boki,... Kinga kosmetyczka (2) Kosmetyczka Ania(najmłodsza pracownica) niema pojęcia o wykonywaniu usługi... NIEZADOWOLONA KLIENTKA POLECAM! (1) POLECAM KORZYSTAM Z USŁUG GABINETU PRZEZ OSTATNICH 10 LAT I NAPEWNO... NADIA778
Polecam (1) Byłam obsługiwana przez króciutko ściętą (na jeżyka) panią. Sympatyczna... Żaneta P*O*L*E*C*A*M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam, Polecam gabinet kosmetyczny Studio Urody Bell każdej kobiecie która... Zadowolona Polecam :) (1) W ostatnim tygodniu byłam w gabinecie na neodermie. Zabieg był dosyć... Ewa ODRADZAM TEN SALON (1) Zapisałam się na serię zabiegów na ciało a mianowicie drenaż limfatyczny... Załamana Zabiegi z Grupera (2) Chciałabym dodać swoją opinię na temat 3 zabiegów mikrodermabrazji w Salonie... Klientka z Grupera geoupon (1) zakupilam przez groupona 3 zabiego mikrodermabrazji.bylam jaka narazie 2 razy... kamila POLECAM!! (1) Świetne miejsce, super podejście do klienta, przemiłe Panie ;) dodatkowym... Foka wiktoria - opinia (1) jestem czesta klientka i jestem bardzo zadowolona z gabinetu. wychodze z... wiktoria