Super fryzjer (1) Bardzo polecam panią Olę. Szybko ,sprawnie i prosto w wymarzony efekt na... MONIKA Polecam (2) Uwielbiam to miejsce!!! P. Roksana to najlepsza fryzjerka jaka znam. Jak... Aśka Zachwycona (2) Jestem zachwycona !!! Mam zrobione sombre przez p. Roksanę. To najpiękniejsze... Anka
Konkret (1) Pani co mnie strzygła jest petara. Taka Ciemna. Fajna Fajna. Adrian Polecam zdecydowanie (1) Byłam kilka razy, jestem bardzo zadowolona, paznokcie wyglàdajà... Gosia opinia (1) Witam napisze krótko panie które robia paznokcie kompletnie sie do tego nie... barbara Anka - opinia (1) Pierwszy raz zjawiłam się w salonie Estetica, z wcześniej wykupionym kuponem... Anka Ludek52 - opinia (1) Nabyłam kupon w gruperze na usługi kosmetyczne. Wydaje się, że tego typu... Ludek52 super (1) Kupiłam kupony grupera na usługi fryzjerskie oraz pakiet kosmetyczny. Wydałam... Magdalena Bardzo goraca polecam (1) A ja jestem bardzo zadowolona z uslug swiadczonych w tym salonie. Bylam tam... Marta cropka - opinia (1) Z gabinetu kosmetycznego wyszłam zadowolona. Henna wykonana naprawdę pięknie,... cropka