Polecam w 100% :) (1) Miałam obawy, ale jak się okazało zupełnie niesłusznie. Przyszłam do salonu z... Justyna POLECAM W 100% Panią Renatę (1) Salon dobrze wyposażony, miła, kompetentna obsługa. Pani Renata z każdej... Ola Godna polecenia w 100 % (1) Nie wiem jak ta pani to robi , ale manicure z malowaniem trzyma sie ponad... Dorota
Szczerze polecam! (1) Wszystkim serdecznie polecam wizytę u Pani Marty - po każdej wizycie na... Monika POLECAM (1) Mialam robiony balejage i cięcie przez Panią Kamilę ... Efekt rewelacja.... Maja REWELACJA ! (1) Przedłużam rzęsy u p.Oli od pol roku systematycznie. Jestem zadowolona od... Adriana SUPERRRRR!!!! (1) Jestem stala klientka pani Marty , swietna kosmetyczna precyzyjnie wykonana... monika Polecam (1) Przedłużanie rzęs przez Panią Ole profesjonalne i super doradzi jeśli chodzi... Bicia Nowe Panie kosmetyczki! (1) Nowe Panie kosmetyczki, które już przetestowałam :) Mogę polecić w 100%!... Natalia Naprawdę warto ! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Ceny przystępne.Bardzo fachowe... ktoś Byłam, sprawdziłam i jestem bardzo zadowolona z tej wizyty :) (1) Bardzo miła pani fryzjerka, ścięcie dokładnie takie jak chciałam, przystępne... Monika Szczerze polecam! (1) Serdecznie polecam Studio Urody Look, przemiła atmosfera, usługi na... Ewa dobry początek (1) Pierwsza wizyta w nowym osiedlowym salonie urody na duży plus. Zarówno... Sąsiadka