Farbowanie, strzyżenie, modelowanie.. (1) Jestem kilkakrotną klientką p.Renaty i nigdy z salonu nie wyszłam... Magda Wysokie ceny, brak uśmiechu i talentu (1) Panie fryzjerki niestety niedouczone, farby zmywają się w tydzień, włosy... Monika Wysokie ceny (1) Właścicielka miła, druga fryzjerka niekoniecznie, nie ma już tej miłej i... Małgosia
usługi fryzjerskie meskie/chłopięce (1) Jestem bardzo zadowolony z usług zarówno ja jak i synek zostaliśmy... Jacek Farbowanie (1) Witam Przyjechalam do gdyni do rodziny z krakowa i sie wybralam do salonu... Adrianna Dłonie i stopy! Polecam (1) Właśnie wyszłam od Pani Pauliny z salonu Look. Po prostu rewelacja!!... Lucyna kosmetyczka:) (1) Pani Paulina prZemiła kobieta i profesjonalistka w 10000%:)pazurki... karola Bardzo zadowolona (1) Absolutnie polecam, jestem stała lecz wybredna klientka, jednak tutaj... Joanna Absolutny profesjonalizm (1) Witam, generalnie nie wystawiam opinii, ale czytając nieobiektywne i niczym... Magda Krótka trwałość rzes (1) Korzystałam z przedłużania rzęs , niestety prosiłam o natuaralny efekt a... Kobieta Polecam (1) Korzystałam pierwszy raz, sympatycznie, miło, czysto. Pedicure wykonany... Monika Paznokcie zrobione na odwal ! (1) Trafiłam do tego salonu tylko dlatego, że moja stała kosmetyczka nie miała... pinka Fryzjerstwo na 5 z plusem (1) Polecam jak najbardziej. Za każdym razem satysfakcja z usług i profesjonalne... K. Nie polecam kosmetyczki (3) Nie jestem częstą klientką tego salonu, ale z racji miejsca zamieszkania... A. Było bardzo miło i profesjonalnie Polecam (1) Strzyżenie męskie bardzo dobrze wykonane i za rozsądną cenę, pani fryzjerka... Rafcio Polecam (1) W końcu kolor dobrany wręcz idealnie. Korzystałam z usług Studia Look... Kasia Polecam!! (1) Zdecydowanie najlepszy salon kosmetyczny w okolicy. Obsługa bardzo miła, a... Marta Coraz slabiej... (1) Jestem klientka studio look i stwierdzam ze niestety uslugi jak i personel... Aga Nie polecam fryzjerki! (1) NIE POLECAM FRYZJERKI! Trafiłam tu przypadkiem, wcześniej czytałam opinie na... aniolek21 Polecam (1) Zdecydowanie polecam.U Pani Renaty strzyże się cała moja rodzinka :-). Mąż i... Hanna