Studio Urody Mickiewicza Dawid Roślik

Fryzjerzy Barber

Pruszcz Gdański, Wojska Polskiego 12

Nona - ocena (1) Korzystam z talentów Dawida od 6 lat, a poleciła mi go dobroduszna znajoma.... Nona Sylwia - ocena (1) Polecam. Kolorki zawsze super. Sylwia Patrycja - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalna usługa, zdanie klienta jest zawsze wysłuchane... Patrycja
Mateusz - ocena (1) Polecam serdecznie Mateusz In - ocena (1) Mistrz nad mistrze, jak Dawid trzyma suszarkę to mucha nie siada 6 lat... In Dominika - ocena (1) Super, bardzo polecam. Dawid zaangażowany i pomocny. Z wielu lat rozjaśniania... Dominika Asia - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon fryzjerski! Pełen profesjonalizm od... Asia Joanna - ocena (1) Polecam gorąco !! Joanna Agata - ocena (1) Od lat korzystam z usług Dawida i z ręką na sercu polecam! Jeśli chcesz mieć... Agata Alicja - ocena (1) To już 7 lat i nigdy się nie zawiodłam. Dawid zawsze wie, o co mi chodzi,... Alicja ASz. - ocena (1) Pełen profesjonalizm usług i wysoka kultura osobista wykonawcy. Do tego miły... ASz. Paulina - ocena (1) Bardzo polecam. Zawsze wychodzę zadowolona z koloryzacji od Pana Dawida. Paulina morfeusz - ocena (1) Polecam z całego serducha morfeusz Ron - ocena (1) Wszystko super, polecam! Ron Michalina - ocena (1) Dawid to najlepszy fryzjer! Wkłada w swoją pracę całe serce ️, a atmosfera... Michalina Mateusz - ocena (1) Najlepszy w okolicach Trójmiasta, mistrz nożyczek i brzytwy, potrafi zrobić... Mateusz Natalia - ocena (1) Super, Pan Dawid bardzo profesjonalny. Uratował mój piękny blond, dobrze... Natalia Radek - ocena (1) Pan Dawid bardzo sympatyczny, w końcu ktoś kto był w stanie ogarnąć moje... Radek MK - ocena (1) Bardzo fajne indywidualne podejście. Wysoka jakość usług. MK Ewa - ocena (1) Kolor doskonały. Bardzo naturalny efekt. Ewa