EXTRA MANICIUR I PEDICIUR FRENCH!!!!!!!!!!!!! (1) absolutnie nie zgadzam się z opinią jednej pani która pisze że french trzyma... marta Witam Panie! (1) Bardzo się cieszę,że mam tak blisko rewelacyjny gabinet w którym jest... basia EXTRA MIKRODERMABRAZJA!!!! (1) Polecam zabieg mikrodermabrazję!bardzo sie cieszę że trafiłam do tego... J.R.
Swietny gabinet :) (1) miły klimat, świetna obsługa, profesjonalna doswiadczona kadra. miejsce w... beatris Pozdrowienia dla Izki ;) (1) Jedno z niewielu miejsc, gdzie mam przyjemność doświadczyć uczucia, że moje... Asia Najlepszy... (1) Cieszę się, że taki wspaniały salon działa na moim osiedlu. Niepowtarzalny... M.S. odpoczynek i dobre samopoczucie (1) polecam serdecznie miła atmosfera pani Maja i Iza bardzo miłe radosne znające... Kasia Musicie odwiedzić to miejsce (1) Nic dodać nic ująć. To po prostu rewelacyjne miejsce. Panie przesympatyczne... Marlena lepiej być nie może!!! (1) salon to mało powiedziane!według mnie to jest małe SPA!Klimat jest naprawde... k.m ewa - opinia (1) byłam już kilka razy, polecam wszystkim by spróbować...naprawdę rewelacja i... ewa poczujesz się jak w niebie... (1) ...gdy przekroczysz drzwi gabinetu...poczujesz cudowny, owocowy zapach... mm pani majko tak trzymac (1) wspaniale wyposazony gabinet, p Majka rewelacyjnie przygotowana do pracy ,... karola Wspanialy salon i rewelacyjny relaks (1) Mialam niewatpliwa przyjemnosc byc klientka salonu, juz na wstepie bardzo... Kasia Mrowka gośka - opinia (1) Troszke drogo. Poza tym trzeba uwazać, jak się robi paznokcie. Lakier... gośka Wspaniale (1) Mozna oddac sie w rece tych fachowców. Bylam bardzo zadowolona z porady i... Ela Nzjlepszy salom kosmetyczny (1) TO najleszpy salon kosmetyczny w jakim byłam. Panie sa miłe, potrafią... Marlla