POLECAM!!! (1) Korzystam od wielu lat i niezmiennie jestem zadowolona, obsługa super, oferta... Stała klientka Najlepszy salon w Trójmieście! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam ten salon każdemu. Manicure i zabieg na... Marta Bez dwóch zdań - POLECAM! (1) Chciałam się do czegoś przyczepić ale szukałam, szukałam i niczego nie... Ola
perfekcja w każdym calu (1) Rozwijający się gabinet :) da się odczuć umiejętności - perfekcja w każdym... Marzena Profesjonalizm (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecic profesjonalizm w Studiu Wellness.Już... P.T POLECAM!!!!! (1) POLECAM!!!!!! Oddałam się w ręce Pani Mai i innym razem Pani Kasi. Obie Panie... Ula Naprawde polecam, warto!! (1) To jest moje SPA, bardzo lubię ten oferowany przez p. Maję relaks. Wspaniałe... A.D. Naprawdę warto!!!! Polecam gorąco (1) Po latach nieregularnych wizyt u kosmetyczki znalazłam wreszcie taki gabinet... A.D. Goraco polecam! (1) Odwiedzilam salon po raz kolejny na doglebne reczne oczyszczanie twarzy.... Aga Z tym day spa jest tak... (1) "Przygodę" z tym miejscem rozpoczęłam od stylizacji paznokci. Kolejne zabiegi... Jola Moje NIEBO na ziemi... (1) Bywałam już w różnych miejscach tego typu - droższych i bardzo drogich - ale... Wanda Moje day spa! (1) Miałam przyjemność korzystać z masażu w studio wellness. Niepowtarzalny... Beti Super salon Polecam gorąco ! (1) Bardzo mi się podobało, szczerze polecam. To jest MAGICZNE miejsce w którym... Ewa Gorąco Polecam !!!! (1) Gorąco polecam Studio Wellness. Jestem stałą klientką pani Izy. Salon jest... Małgosia fantastyczne spa (1) Bardzo lubię czytać opinie innych gdy czegoś szukam w Internecie, ale niegdy... T ZDECYDOWANIE MOGĘ POLECIĆ ! (1) Jestem klientką Pani Izy od kilku lat. Zawsze wychodzę z salonu dopieszczona... Martyna wspaniałe! godne polecenia! (1) wspaniałe wyposażenie nowego gabinetu, który jeszcze wyraźniej podkreśla... idalia Gorąco polecam! (1) Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami nt. gabinetu Pani Mai,... E.P. idzia - opinia (1) atmosfera na 6, uslugi na 6 i generalnie wszystko w jak najlepszym stylu;... idzia UWAGA!!! UZALEŻNIENIE GWRANTOWANE:))) (1) jestem już stałą klientką p. Maji i jej fantastycznego gabinetu, ale inaczej... js