Studio kosmetyczne Wenus

Paznokcie Podolodzy

Gdańsk, Tadeusza Kościuszki 164/166

Mirosław - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Usługi na najwyższym poziomie. Mirosław Najlepszy gabinet w Trójmieście (1) Przyjemna atmosfera. Bardzo miły i wykwalifikowany personel. Polecam! Marek Polecam! (1) Świetni ludzie, wspaniały klimat i przede wszystkim profesjonalność! Chodzę... Magda
Rewelacja:)))) (2) Najlepsze studio w Trójmieście..Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście... Madzia opinia (1) Goraco polecam ten salon kosmetyczny. Obsluga jest mila i profesjonalna. Martyna pełen profesjonalizm (1) "Wenus" może być wzorem dla innych zakładów: obsługa profesjonalna, grzeczna... basia Profesjonalna ekipa (1) Studio na wysokim poziomie, czułam się jak w gabinecie lekarskim. Polecam... Marzena Pełen profesjonalizm (1) Gabinet polecono mi w poradni stopy cukrzycowej w Gdańsku, na miejscu... Andrzej SUPER !!! (1) Do gabinetu trafiłem za namową diabetologa gdyż mam cukrzycę i poważne... Szczpan Rewelacja;) (1) Dziś Pan Paweł założył mi klamry na wrastające paznokcie, jestem bardzo... Karolina Polecam (1) Byłam w gabinecie Wenus na założenie klamer drutowych. Zabieg wykonany... Szkotka Iwona (1) Polecam każdemu Naprawdę profesjonalny zakład.Polecam wszystkim tym, którzy... Iwona Daniel - opinia (1) Korzystałem z wielu gabinetów kosmetycznych i zdecydowanie ten jest... Daniel Beata Rożek - opinia (1) Profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie nagrodzone "Złotym Frezem" oraz... Beata Rożek