Studio Wspomnień

Studio fotograficzne

Gdańsk, Podwale Grodzkie 8

Maja - ocena (1) Poprosiłam o zdjęcie do wizy, mimo podania wytycznych na wydruku pan zrobił... Maja Zdjęcie na dowód (2) Najgorsze miejsce dla robienia zdjęcia na dokumenty. Obsługiwał mnie młody... Pan Paweł Ksero (1) Zdaję sobie sprawę, że to nie jest zasadnicza sfera działalności punktu, ale... M.
Miernie (1) Niestety Ci państwo w ogole się nie uśmiechają. Trochę słaba atmosfera i... Gumi najlepszy fotograf w Gdańsku (1) Od kilku lat jestem stałą klientką zakładu fotograficznego w City Forum.... Magda Zadowolona klientka (2) Dziwią mnie negatywne opinie o obsłudze. Byłam już kilka razy w tym zakładzie... Amelia Masakra (2) Jestem naprawde zażenowana,ze w dzisiejszych czasach i przy takiej... agawka MASAKRACJA (1) Boże święty, nigdy jeszcze nie spotkałam się z takim absurdem, żeby płacić 6... Magdalena zdjęcia (1) Jestem bardzo zadowolona .Obsługa bez zarzutu .Zdjęcia w 10 min. Miałam do... Elżbieta Strzeżcie się starszej Pani (1) Pierwszy raz w życiu wyszedłem od fotografa tak zły. Kompletny brak... Ktoś polecam (1) dobry kontakt, szybka realizacja zlecenia (na miejscu - czekalam 5 minut),... Katarzyna KPINA !!! (1) Starsza Pani (blondynka) próbuje wysoką kulturą do klienta nadrobić fatalny... Klient dobra jakość zdjęć (1) Polecam ten zakład fotograficzny. Fajne jest to, że można przesłać zdjęcia na... klientka Nie polecam. (1) Nie polecam. Bardzo drogo, nie potrafią spełnić wymagań dającego zdjęcia do... Ogromniezawiedziony OK ! (1) Tydzień temu robiłam zdjęcia do dyplomu w zakładzie fotograficznym w City... Weronika bez komentarza.. (1) Chodzi o zakład fotograficzny w ETC. Niedawno robiłam zdjęcia dyplomowe w... klientka zdecydowanie polecam :))) (1) Bardzo miła obsługa. Zdjęcia zawsze zrobione są na czas. Ostatnio miłym... Anna