Ola - ocena (1) Kto nie lubi paneli, a kocha zanurzyć stópki w mięciutkiej i czyściutkiej... Ola Polecam (1) Firma godna polecenia. Tapicerka wyczyszczona bardzo ładnie w korzystnej cenie. Krzysztof Pranie 2 dużych dywanów i 1 mały chodnik. (1) Usługa wykonana profesjonalnie, szybko i w przystępnej cenie. Bezproblemowo.... Olga
Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Praca wykonana, szybko, dokladnie I... Sandra Firma godna polecenia (1) Sprawnie, solidnie i w przystępnej cenie wyczyścili mój zestaw wypoczynkowy.... janusz Rewelacja! (1) Bardzo polecam! Nie dość, ze usługa wykonana perfekcyjnie, cena przystępna,... Asia Wcześniej ich zamawiałam (1) Są dobrzy ale nie są lepsi. Ogólnie to polecam. Firma jak inne po za kulturą... dawee Czyszczenie tapicerki (1) Polecam Studio czystości. Czyszczona była kanapa i dwa fotele. Efekt... Julia ewusia (1) Chciałabym podziękować przemiłemu Panu za perfekcyjne wyczyszczenie dywanów,... ewusia Pranie tapicerki (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem tej firmy , korzystam z jej uslug juz... Magda Ozonowanie polecam gorąco ! (1) Skorzystałam z usługi ozonowania żeby zniszczyć rozwijające się po zalaniu... Julia Bardzo zadowolona (1) Rzetelna firma. Tapicerka po czyszczeniu wygląda bardzo ładnie. Cena... Marcelina Maciej - opinia (1) Rzetelna firma. Kanapa została skutecznie wyprana i w przystępnej cenie. Tak... Maciej POLECAM :) (1) praca wykonana wedlug moich oczekiwań w ustalonym czasie i w atrakcyjnej... Dominika