Mahinko - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywną ocenę temu zakładowi fotograficznemu!... Mahinko Użytkownik - ocena (1) Nigdy nie miałam problemu ze zdjęciami. Profesjonalnie i szybko. I dość... Użytkownik Stała klientka od lat - ocena (1) Profesjonalnie zrobione zdjęcia do dowodu, z dobrym oświetleniem, ustawieniem... Stała klientka od lat
Beata Maciejewska - ocena (1) Serdecznie polecam Fotografa UL - profesjonalnie i w miłej atmosferze! Beata Maciejewska Margola G. - ocena (1) Najlepszy Fotograf!!! Jutro ponownie się do niego wybieram (tym razem z... Margola G. Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam Panią Justynę , profesjonalistka w swoim fachu. Robiłam... Katarzyna Ania Ł. - ocena (1) Miałam przyjemność dwa razy współpracować z Agatą. Polecam z całego serca! W... Ania Ł. Danka - ocena (1) Polecam z całego serca pełen profesjonalizm Danka Monika - ocena (1) Polecam z całego serca! Zdjęcia przepiękne! Będę miała super pamiątkę z tych... Monika Olaf - ocena (1) Zdjęcia do CV wykonane od ręki. Wykonano mi wiele ujęć do wyboru. Po wybraniu... Olaf Filip - ocena (1) Potrzebowałem zdjęcia do wizy chińskiej. Pani fotograf była bardzo dobrze... Filip Roman - ocena (1) Chyba najbardziej profesjonalne usługi w mieście. Profesjonalizm i... Roman Maja - ocena (1) Poprosiłam o zdjęcie do wizy, mimo podania wytycznych na wydruku pan zrobił... Maja Tomek Przywiedzki - ocena (1) Zdjęcia do dowodu wykonane w przeciągu 15 minut. Bardzo wysoki poziom retuszu. Tomek Przywiedzki Patibel - ocena (1) Korzystam z usług zakładu kolejny raz- jestem zadowolona, zdjęcia ładne, miła... Patibel Grzegorz Stanuszek - ocena (1) Współpraca z Agatą na każdym etapie na najwyższym poziomie. Świetny kontakt... Grzegorz Stanuszek Alicja Gabinet Ametyst - ocena (1) Agata wykonywała dla mojego gabinetu sesje biznesową, jako profesjonalista... Alicja Gabinet Ametyst Maciej Szymikowski - ocena (1) Miałem okazję uczestniczyć na 2 dniowych warsztatach filmowych w... Maciej Szymikowski Karolina - ocena (1) Polecam bardzo! Na sesji z dzieckiem bardzo przyjemna, nieskrępowaną... Karolina Adam - ocena (2) Jedzenie super, obsługa super, ale ten stary przereklamowany Bogdan Fabiański... Adam