sesje (1) Polecam z całego serca, studio bardzo przestronne, fotografowie bardzo... Katy Gd. Żabianka tam warto pojechać... :) (1) Chętnie oddaje foto do wywołania tam, bo cena i jakość wiele razy spowodowały... Maciej polecam (1) polecam adam
Gorąco polecam (2) Tanio, miło, sympatycznie jak najbardziej TAK. Wykonałem dużą ilość zdjęć w... Adam Super Firma polecam serdecznie :) (1) Polecam firmę FotoArs. Skorzystaliśmy z oferty fotorelacji ze ślubu oraz... Nina i Paweł Masakra, lepiej poprosić o zdjęcia kogoś ze znajomych co ma aparat nić tam iść ... (1) Nie jestem zadowolony, myślałem że w takim punkcie który jest od lat będę... Jarosław S. foto (1) Kolejne zdjęcia. Prawo jazdy, paszport, książeczka żeglarska, dowód osobisty,... fotografowany Super. (1) Świetne zdjęcia. Wg mnie najlepszy fotograf w okolicy. Piękne zdjęcia do... Paulina Hamskie i bezczelne podejście do klienta (1) Hamskie i bezczelne podejście do klienta. Oferuje usługi drukowania z... Yeti Polecam :)) (1) Bardzo dobra jakość zdjęć w przystępnej cenie, do tego szybko i bez stresu.... Mirka Ładne zdjęcia!! (1) Ładne zdjęcia miła,fachowa,bezproblemowa obsługa.POLECAM!!! Anonim Super (1) Nie pierwszy raz wywoływałam zdjęcia w tym zakładzie, za każdym razem nest... Natalia polecam (1) Fajne podejście pełen profesjonalizm Maciej Świetny fotograf, wszechstronne studio (1) Z racji zamieszkania właśnie w Oliwie zdecydowaliśmy się podesłać do Pana... E&F Zszokowana ceną zdjęć paszportowych dla dziecka i nie pokazaniem zdjęcia przed obróbką (1) Miła pani zrobiła zdjęcie do paszportu mojego kilku miesięcznego dziecka.... J Profesjonalny zaklad! (1) Profesjonalnie, szybko, i koncowy efekt-super. Ceny przystepne. Polecam kazdemu. MK 100% zadowolenia (1) Byłam drugi raz, pełen profesjonalizm, miła obsługa, a co najważniejsze... Sara Super! (1) Bardzo polecam! Poszłam wyrobić sobie zdjęcie do dyplomu z polecenia... Anita :) (1) Od zawsze robię tam zdjęcia ja, moja rodzina i znajomi. Za każdym razem... Ola Polecam (1) Miła i sprawna obsługa, cena bardzo przystępna, a zdjęcie ładnie obrobione.... Iza