Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Kinga POLECAM !! (1) Zdjęcia do CV - bardzo ładne, ceny - przystępne, obsługa - OK. Monia Przeciętnie (1) Zarówno ceny jak i jakość wykonania usługi są przeciętne. Pan powinien... Krzysztof
Nie polecam (1) Jestem w pracy od 9 do 17, więc przyjechałem o 17:30 - odmówiono mnie w... Max miło i profesjonalnie ;-) (1) Od lat korzystamy z miłej i profesjonalnej obsługi fotograficznej Pana... Monika Martyna - opinia (1) Robiłam zdjecia do dokumentów i jestem bardzo zadowolona! Przemiła obsluga,... Martyna Szczerze odradzam (1) Nieprofesjonalna obsługa, astronomiczne ceny i beznadziejna jakość zdjęć,... Ofiara retuszu Fotograf (1) Bardzo dobry fotograf polecam. Marek Nie polecam (2) Brak porządnej obróbki zdjęć, wysoka cena i ogólny brak profesjonalizmu. Z... Jakub dobry zaklad (1) jak dla mnie zdjęcia legitymacyjne mogłyby być mniej wyretuszowane (wszystkie... Stef koszt wydruku zdjęcia zależny od tego, co przedstawia zdjęcie (1) koszt wydruku zdjęcia 10x15 to 20 zł. dlaczego? dlatego że zdjęcie... klientka Zero profesjonalizmu (1) Pani fotograf nie ma pojęcia że nie robi się juz zdjęć z odkrytym uchem do... Odradzam Najlepszy punkt fotograficzny w Trójmieście! (1) Bardzo dobra obsługa, zdjęcia do dokumentów na miejscu, odbitki robione w... Patryk OPINIA (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa i przystępne ceny, w porównaniu do... Maciej Kubacki Mistrz fotografii (1) Z usług Foto Ross korzystam od wielu lat. Drukuje odbitki z każdej... Helena szybko i tanio (1) W sobote ok 11:30 dostarczyłam karte ze zdjeciami. Tego samego dnia o17:00... :) Gorąco polecam !!! (1) - bardzo dobry kontakt z grafikiem ( udziela porad, cennych wskazówek i... Agnieszka Polecam... (1) Korzystam z usług tego zakładu od kilku lat i w mojej ocenie to profesjonaliści. Joanna niemiły pan - obsługa (1) u Pana Fotografa robi zdjęcia i obsługuje pan około 40-stki, ciemne włosy.... Katarzyna NAJLEPSZY FOTOGRAF W TRÓJMIEŚCIE (1) Cała nasza rodzina od lat korzysta z usług Foto Żukiewicz i jest to jedyny... Anna