POLECAM! (1) Pan, który tam pracuje i fotografuje jest bardzo miłym i sympatycznym... Aleksandra Serdecznie polecam każdemu kto chce zrobić sobie ładne fotki (1) Serdecznie polecam każdemu kto chce zrobić sobie ładne fotki szybko,... Izabela Bardzo miło i profesjonalnie (1) Trafiłam na bardzo miłego pana, który od ręki naprawił mój aparat i nawet nie... Emilia
Polecam (2) polecam bardzo Wojtek Kultura obslugi klienta (1) Dlaczego Pani pracujaca w tym punkcie jest arogancka i zniechęca klientów? A... Halina Wąs :) (1) Przemila obsluga. Moje zdjecie do dyplomu- Petarda! ;) Polecam Milena Strzał w dziesiątkę (1) Wybór FOTO MIRUŚ okazał się bezbłędny. Spotkałem się tam z profesjonalizmem w... Bogdan Zadowolona (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Komunikacja na wysokim poziomie, czego... Karolina polecamy (1) Wykonaliśmy w Zakładzie Foto - Zajączek zdjęcia do paszportów dla siebie i... Agata polecam (1) Zdjęcia wykonane szybko i nie było żadnych problemów (paszportowe, do dowodu... Dorota Zdjecie dowodowe;) (2) Mijajacy czas zmusil mnie w koncu do zrobienia zdjecia do dowodu i mialam... Agnieszka Serdecznie polecam! (1) Profesjonalna usługa świadczona przez profesjonalną panią fotograf. Nie ma... Kasia tragedia (1) zdjęcie legitymacyjne wykonane koszmarnie, retuszu zero bo jak to Pani... Ania Super zdjęcia w super cenie (1) Robiłam zdjęcia do dyplomu- 8 zdjęć z reruszem za super przystępną cenę- w... mgr razy dwa Najlepszy zakład fotograficzny w Trójmieście (1) Szczerze polecam - cała moja rodzina jest klientem Zakładu od zawsze -... Magda Opinia (1) Polecam. Robiłam zdjęcia do dyplomu i jestem bardzo zadowolona. Ceny super,... Marta Polecam (1) Do tego fotografa trafiłam po pozytywnych opiniach moich współpracowników i... dra Polecam (1) Polecam to miejsce, zdjęcia do dyplomu wykonane bardzo szybko i ładnie,... Gosia FotoSopot (1) Robiłam w tym zakładzie zdjęcie po raz drugi. Pierwsze 4 lata temu do... AA W 2012 było fatalnie (2) Pani robiąca mi zdjęcie osobiste wykonała je "z ręki", bez statywu, w jakieś... pan od zdjęcia