Zadwolony klient (1) Polecam studio. Profesjonalizm w 100%.Miła obsługa i zadowolony klient to... Monika42 super (1) super obsługa, zdjęcia piękne, polecam :) Formelka Naprawdę warto skorzystać (1) 27 kwietnia 2015 roku , za namową koleżanki przyjechałam konkretnie do tego... Kasia
XXI wiek i zmiana godzin otwarcia na kartce, a nie stronie www. (1) "W dniu dzisiejszym laboratorium czynne do 18", tak trudno taką samą kartkę... Niezadowolony Najlepszy w Trójmieście (1) Profesjonalne podejście do klienta i wspaniałe zdjęcia. Zdecydowanie polecam. Inka Super zdjęcia!! (2) Witam! Zamieszczam swoją opinię dla tych, którzy tak jak ja poszukiwali bądź... Sylwia Odradzam (1) W studiu musiałam zrobić zdjęcie do dyplomu. Obsługa fatalna i brak... Aga wizytowki (1) Goraco polecam firme.Profesjonalna,rzetelna i sympatyczna obsluga. Pani... Jagoda Polecam!! (1) Najlepszy fotograf ever! Raz skorzystałam i teraz do innego nie pójdę!... Lolka Porządny zakład foto (1) Robię tam odbitki od lat. Zawsze miło, sympatycznie i profesjonalnie.... mastah' Okulary tylko tam ... (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu optycznego i zawsze jestem bardzo... M.S. Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem z usług w zakresie wykonania zdjęć biznesowych/do CV. Sesja... Klient Super, Polecam! (1) Najlepszy z najlepszych, piękne zdjęcia, wesoły, przyjazny, korzystam już 10... Joanna Zdjęcia do dokumentów (1) Potrzebowałam zdjęć do dokumentów "na wczoraj" i trafiłam do tego właśnie... Agnieszka Wizytówki (1) Bardzo dobry kontakt, doradztwo, szybka i sprawna realizacja, brak zarzutów... Monika Piękny makijaż gratis, fantastyczne zdjęcie. (1) Witam wszystkie Panie, które szukają studia fotograficznego z gratisową... Magdalena Szczurzewska Szybko, tanio i przyjemnie :) (1) Odbierając zdjęcia do dokumentów w tym zakładzie, pierwszy raz byłam bardzo... Maja Polecam! (1) Robiłam w tym studiu sesję zdjęciową i jestem bardzo zadowolona ze zdjęć!... Ania gamonica - opinia (1) jakość wykonanych zdjęć jak najbardziej na najwyższym poziomie. Do czego się... gamonica Całkowicie polecam... (1) ...wszystkimi kończynami :p piękne zdjęcia, profesjonalne podejście i... Oliwia