zDJĘCIA DO DOKUMENTÓW (1) W krótkim czasie potrzebowałem kilku różnych zdjęć do dokumentów, najpierw... Mariusz Dobra Firma (2) Polecam solidnie miło zibi Bardzo dobra jakość i szybka obsługa! (1) Ok. 20 minut minęło i zdjęcia były gotowe do odbioru. Pięknie wykonane. Iris
najlepszy ! (1) Korzystam z usług Pana Ireneusza od 2,5 roku i polecam serdecznie wszystkim ! :) Sylwia Jak najbardziej polecam (1) Wywołuję w tym salonie zdjęcia od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem jeśli... Jerzy Bardzo sympatyczna obsługa :) - pozdrawiam i do zobaczenia (1) Szybko i solidnie. Cena tak jak u innych fotografów. Obsługująca Pani... Szymon BARDZO POLECAM! (1) Przemiły Pan z firmy 2style poprosił mnie o wystawienie opinii - w ramach... Agata i Nikodem z małą Tośką :) Odradzam. (1) Odradzam kobieta jest nieuprzejma, nie pomaga, ma stary aparat, ktorym robi... Łukasz Najlepsze zdjęcia jak mi zrobiono! (1) Ocena jw. Będę polecać! Iza K Przesympatyczny Pan fotograf :):) (1) Jak najbardziej polecam, bardzo pozytywny człowiek :) Zdjęcia też super :)... Studentka Fotosopot (1) Miła i profesjonalna obsługa. Zdjęcia świetnej jakości, retusz pierwsza... Sara Polecam (1) Powiedzenie, że jak chcesz coś kupić taniego i dobrego, to będziesz musiał... irek Zdjęcie Dyplomowe (1) PRZEPIĘKNE!!!!!!!!!! Jest Pan mistrzem :) POLECAM Z całego serca i dziękuje Alicja W. K. - opinia (1) Wykonanie i odebranie zdjęcia do dyplomu zajęło łącznie góra 20-25 minut.... W. K. Ola - opinia (1) REWELACJA!!! Ola TRAGICZNA JAKOŚĆ (1) Oddałem tej firmie do zeskanowania 20 odbitek pozytywowych. Chodziło o... Robert :) (1) Pełen profesjonalizm i baaaardzo dużo cierpliwości :) Polecam w 100%! Ola Fotosopot (1) Czekały na mnie zdjęcia zrobione 2 lata temu i to po przeprowadzce zakładu do... Krzysztof polecam (1) polecam, uratowali mi starą kliszę, którą spisałem już na straty. Porządni... Byku Świetne albumy (1) Robiłam u nich album synka i wyszedł pięknie. Mamy udokumentowany cały... Kinia