Całkowicie polecam... (1) ...wszystkimi kończynami :p piękne zdjęcia, profesjonalne podejście i... Oliwia Zadowolona (1) Usługa wykonana od ręki, zdjęcie wyszło ładne, cena też przystępna. Plusem są... Ala Miło i profesjonalnie (1) Trafiłam do zakładu z polecenia koleżanek, które robiły tam sobie zdjęcia do... Ala
Podziękowania za profesjonalną pomoc i życzliwość (1) Kilka miesięcy temu mieliśmy okazję poznać profesjonalizm pracowników TCF 2 -... P.Krakowiak arogancja i nieuprzejmość (2) Pan owszem, kiedyś był niezły i nawet miły, ale chyba ma obecnie jakieś spore... Wilusia Trochę strasznie, trochę śmiesznie. (1) Korzystaliśmy z usług Fotosopot wielokrotnie i generalnie byłem zadowolony.... Piotr super (1) Byłam w tym studiu bo poleciła mi znajoma u całkowicie nie mogę zgodzić się z... anna ŻENADA (2) Poszłam do Foto Zajączka zrobić sobie zdjęcia do dowodu. Pani przy... ssss Pełen prfesjonalizm! (1) Firma jak najbardziej godna polecenia!Długi czas szukaliśmy kogoś kto "zrobi"... OSP PODSTOLICE Polecam (1) Robiłem zdjęcia do dyplomu. Sprawnie i cena ok. Pani fotograf dobrze ustawia... Bogusław Ani - opinia (1) Najlepszy fotograf w Gdyni. Bardzo polecam!!! Ani Pierwsza sesja niemowlęca (1) Znakomicie uchwycony przekaz miłości i niewinności, w sesji z naszym... Pedro Canchaya Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam. Profesjonalnie pod każdym względem. Książkę moją dałem do... Piotr plakaty / ulotki (1) Jakość druku i wykonania, na bardzo wysokim poziomie. Pracownicy bez problemu... Robert Plakaty / ulotki (1) Jakość druku i wykonania, na bardzo wysokim poziomie. Pracownicy bez problemu... Robert Fototapety (3) Mało z czego jestem zadowolony jak z ostatniego wyboru fototapety do mojego... jeżużezu Zdjęcia do cv tylko w foto Miruś (1) Polecam w 100% Szybko i profesjonalnie. Kinia Sesja zdjęciowa do CV profesjonalnie i ze smakiem (1) Profesjonalne zdjęcie do CV, o jakim marzyłam. Z klasą. Obsługa "wyważona",... Marzena Zakład godny polecenia. (1) Byłem z moją córką zrobić zdjęcie do dowodu. Pani podeszła do niej zupełnie... Zadowolony Najlepszy fotograf (1) Nie tylko niesamowita Pani fotograf o ogromnym talencie, ale również... Monika