Rewelacja! (1) Szczerze bardzo polecam Pana Grzegorza! Pełen profesjonalizm, duża... Sroczka Bardzo pozytywnie :) (1) Polecam FotoSopot, bardzo miła obsługa, zdjęcia są śliczne, jestem bardzo... Magda Polecam (1) Panie są miłe, robią porządne zdjęcia i poprawią każdy mankament. Miła... Kasia
Zdjęcia do dokumentów (1) Robiłam zdjęcia do dyplomu, wyszły pięknie, pierwszy raz jestem zadowolona ze... Aleksandra Zniecierpliwiony (1) Fotograf podchodzi do klienta z dużym zniecierpliwieniem, zachowuje się... Krzysztof zdjęcia do dowodu (1) szybko, ładnie i tanio. klientka FOTOGRAF REWELACJA (1) szybko, miło i na temat! Rewelacja. MAGDA Profesjonalna firma (1) Jestem okularniczką od kilkudziesięciu lat, a po raz pierwszy miałam do... Małgorzata Polecam (1) Jakość usług super. Podejście do klienta rewelacja, zwłaszcza do dzieci.... Justyna Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam, miła obsługa i jakość usług na najwyższym poziomie. Nigdy... k.sopot Polecam :) (1) Do Pana Darka trafiłam kilka lat temu. Po zakupie nowego aparatu miałam... Agata Anna - opinia (1) ładnie, szybko, profesjonalnie! Anna Szybko, sprawnie i na temat (1) Aż miło spojrzeć na swoje zdjęcie! Chyba pierwszy raz z radością będę... Magdalena Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta, zdjęcia zawsze ładne i korzystne. Nie ma... Kamila TRAGEDIA (1) Zdecydowanie odradzam ten zakład. Facet strasznie nie miły, arogancko odnosi... Tragedia Magda - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, tanio Magda polecam :) (1) Profesjonalisci z podejsciem do dzieci, slowni i punktualni, serdecznie polecam Malgorzata /kucharska nareszcie! (1) jestem fotografką, musiałam dotąd robić odbitki wysyłkowo w Wawie, bo w... Fotograf rewelacyjny zakład (1) Jestem bardzo zadowolona. Najwyższa jakość usług. Polecam na 1000/ bozena1777 LAB3miasto (1) Bardzo zakręceni ludzie, z pedantycznym wręcz podejściem do fotografii.... Benia