polecamy (1) Skorzystaliśmy dziś po raz kolejny z usług pana fotografa. I jak zawsze... agnieszka i andrzej Fotograf, który spełni oczekiwania (1) Zdjęcia u Pana Ireneusza robię od 15 lat. Pan Ireneusz ma wyjątkowy dar do... jw Najlepsza obsługa (1) Bardzo polecam! Miałam kłopot z przygotowaniem grafiki (chciałam ze swoich... dośka
Polecam (1) Bardzo polecam. Robiłam u nich plakat dla syna na prezent i jestem bardzo... Maria Dimlab - fajnie! (1) Witam, zamawiałam w tej firmie fototapete do pokoju dziecięcego i dano mi do... Azja Nie warto. (1) Nikomu nigdy nie udalo sie mnie tak zeszpecic na zdjeciu jak Pani z tego... Marek Druk wielkoformatowy ze zedjęcia (1) Gdy potrzebowałem wydrukować fototapetę z własnego zdjęcia obsługa w drukarni... fotoromek Polecam! (1) Od około 10 lat jestem klientką zakładu Żukiewicz. Na swojej "fotograficznej... Ola Tragedia. Komuna pełna gębą (1) Tragedia. Pani nieuprzejma, ma problemy z powiedzeniem dzień dobry. Bez... b Polecam gorąco! (1) Od czasu pierwszego zdjęcia w tym zakładzie nie zmieniam fotografa. Pan... Marta;-) polecam innym (1) sa mega spoko, zawsze obsluga z usmiechem! empsz nietypowe prezenty (1) Już kilka razy korzystałem z usług Dimlab i zawsze byłem zadowolony. Jak... Bartek Pełen profesjonalizm (1) Bardzo bogata gama usług w bardzo przystępnych cenach. Jakość zdjęć świetna,... Agnieszka Uratowany Aparat (1) Polecam, z serwisami różnie bywa, ale OK SERWIS reanimował aparat, którego... Darek Szybko i porządnie (1) Musiałam wydrukować plakat wielkości 50x70. Obsługa pomogła mi w 10min, a... Magda wydruki fine art (1) Super wydruki. Druk z 10 kolorów robi wrażenie. Cena adekwatna do jakości... Romek fototapeta (1) Zamówiłam on line fototapetę. Bardzo ciekawa strona intuicyjna. Towar... Iwcia Elegancko! (1) Robiłem tu zdjęcia do dowodu i dziecka do paszportu. Zdjecia dobrej jakości,... Dawid Absolutny profesjonalizm (1) Korzystanie z usług tego zakładu,to istna przyjemność.Profesjonalizm i... Bogdan Profesjonalizm + miłe zaskoczenie [serwis] (1) We wtorek zaniosłem obiektyw do naprawy. W środę dostałem dobrze przygotowaną... Wojciech Piskorski www.wojciechp